10 ok, hogy nézni Sherlock sorozat - a legjobb sorozat

Nemrég néztem egy csomó más sorozat. Ez Vampire Diaries és a Supernatural, a kölyök, és még sokan mások. Nemrég úgy döntöttem, hogy kipróbálok valami újat és rátért Sherlock. Én csak beleszerettem vele. Miért? Most megpróbálom elmagyarázni az én versenyképes munkát.

1. Új Sherlock.

Fordítás: Nem vagyok pszichopata, Anderson, valamint a rendkívül szociopata. Ismerje meg végül feltételeket.

2. Válogatás a szereposztás.

A fő karakter a sorozatban

3. Angol humor.

Abban a pillanatban, a sorozat

Ez, azt hiszem, az egyik oka, hogy miért lettem nézni. Ön valószínűleg látta a sok különböző idézetek a show. Minden sorozatban láthatjuk a vicces pillanatok. Ebben a vonatkozásban, akkor nem fog csalódni. Sherlock egy szociopata, bizalmatlan az emberek, talán még megvetik. Ez nagyon érdekes volt nézni. Például a pillanatban az első sorozat:
- Miért beszélsz velem?
- Mrs. Hudson vette a koponyát.
- Szóval akkor cserélje ki a koponya?
- Ugyan már, akkor gyere!

4. Jól ismert író.

Mark Gatiss és Steven Moffat

5. A Spirit of London

Felvételeket a show képernyővédők

Én valószínűleg minden agymosott találhatóak Anglia és London. De hidd el - London - nagyon szép város, meghódította a szívét sok ember. A legtöbb forgatás zajlott itt. Természetesen része a forgatás zajlott Cardiff, mert Baker Street London nagyon nyűgös, valamint számos cégtáblák Sherlock. De a forgatás egyik sorozat zajlott egy igazi hely. Ez a tető a St. Bartholomew kórház, a legidősebb kórház Egyesült Királyságban. Itt, a cselekmény működik Molly Hooper. Még láthatjuk a „uborka” (közismertebb néven a híres felhőkarcoló város - St Mary Axe), „Splinter” (a legmagasabb épület London) Queen Elizabeth Tower (Big Ben), a parlament és így tovább.

6. Graphics

Levonás Sherlock a második sorozatban a harmadik évad

7. Halls szem előtt.

Fordítás: Get. El kell menni a paloták a fejemből.

Ez, azt hiszem, a fő plusz a sorozat. Nem láttad azt a további kiegészítők a regény, vagy maga a könyv. Ez is egy nagyszerű ötlet, hogy érdekli a nézőt Steven Moffat. Ez a módja, hogy a Sherlock használja a legnehezebb kérdéseket. Ő elmerült keres olyan információt, amely segíthet neki megoldani a bűnözés. Ez a képzeletbeli helyre. Mint egy látomás. Sherlock maga mondja, hogy az ő merevlemez.

8. Sherlock Holmes okos nem minden területen.

Fordítás: Én vagyok az uralkodó angol király?

Mindenki azt hiszi, hogy ő tudja, mindent - a matematika a francia nyelvet. De ez valójában nem így van. Nem is tudom, mi a politikai helyzet az országban, aki a Madonna, mint a Föld mozog és hogy az emberek miért vakarja az orrod.
-Férfi vagyok.
-Times.
-Kedves?
-Részben.
-Emberek szimpatizált velem?
-Nem.
-Én vagyok az uralkodó angol király?
-Nem királyunk van, tudod?

A fő-antagonista a sorozat

Minden epizód a detektív és hű asszisztense, Dr. Watson, felfedi néhány érdekes paranormális bűnözés. Az első szezonban a Sherlock megtanulja néhány Moriarty, az ember-titok. A második a győzelem, hogy „nő”, és a harmadik találkozunk Charles Magnussenom, gazember nagy méretekben. És húzza intrika, telek csavar és arra késztetik a nézőt, hogy a show.

10. OST.

Tumbler raj rajongója Sherlock artami

Természetesen mi a show teljes anélkül, hogy szép zene. Szinte nincs olyan dalok, mint például a Vampire Diaries vagy amerikai Horror Story, itt, épp ellenkezőleg, dallam, összetétele, amelynek értelmében akkor azonnal elképzelni egy kép a Sherlock Holmes. Továbbá, a néző élvezheti a játékot Sherlock hegedű.

Általában a sorozat dicséretre méltó és díjak. Elég vicces, érdekes, és a telek nem teszi meg unatkozik. Sorozat Sherlock - egy új történet, ami a briliáns detektív Sherlock Holmes és hűséges barátja doktor Watson.
-------------

Új kalandok várnak a rajongók a csodálatos rajzfilm sorozat, Luntik internetes felcsillan a szabadidő és a hangulat a füst.

Lásd még:

Share társadalmi hálózatok:

Kapcsolódó cikkek