10. A burgonya hámozó, amit nem tudom,

Ritkán, ha konyhai berendezések csak egy funkciót. Még a műanyag zacskók, szivacsok és kávészűrők sok titkot. Burgonya - sem kivétel, hogy képes kezelni a sok probléma.

Az éles vége Burgonya hámozó, amelyeket általában eltávolítjuk burgonya szemek, tökéletesen megbirkózni a farok eper, szilárdan kapaszkodott a bogyók.

Nincs több könny, ha vágás hagymát. Mivel a burgonya hámozó folyamat gyors és pontos, a könnyek csak nincs idő lesz köré a szemét. Vékonyra szeletelt hagymát, hogy kiegészítse bármilyen saláta.

Ha az edény ne legyen éles, perzselő mindent belülről, chili paprika kell távolítani a magokat. Legyen jobb a segítségével Burgonya hámozó. Vágjuk a felső és gondosan megtisztítjuk mindent benne.

A legegyszerűbb módja, hogy a szappan pehely - kifényesítse burgonyahámozóval.

Citrom szelet sokkal szebb formában virágok. A rendszer segítségével a burgonya hámozó vágva héja és csíkokra vágjuk citrom szelet, mint rendesen.

Sokan nem esznek zeller csak azért, mert néha lehet szálkás és kemény - meg kell tisztítani. Jön a támogatás burgonya hámozó, akkor könnyen el minden felesleges.

A leggyorsabb és legegyszerűbb módja annak, hogy díszíteni a desszert - csokoládé chips.

Nem kell egy speciális késsel meghámozni egy narancsot vagy citromot. Távolítsa el az Burgonya hámozó, majd őrölni.

Házivarrónő is nem nélkülözheti a Burgonya hámozó. Ez segít élesíteni egy krétát vagy szappant.

Még kemény héj mangó nem lesz képes ellenállni a Burgonya hámozó.

Kapcsolódó cikkek