4 Esküvők

Bízom benne, hogy Marina 1. évad (2 sorozat) nagyon irigy ember, így maga és a vezetékeket (úgy viselkedik, nem nagyon képzett, és nem szép) ...
És ez nagyon sajnálom, hogy így tettem. ...
A lányok (melyek mindegyike részt vesz a TV show (4 Esküvői zene) kérem, hogy ne úgy viselkedjen, mint a Marina, nem méltó hozzád. Te olyan okos, miért olyan szép!?
Könyörgöm ne csináld, mint Marina. ... Még egyszer mondom, hogy nem szép, nem helyes. ((((

A műsor nagyon cool. De ha nem az emberek, mint a Marina (1 csoportban 2 sorozat) volt, még jobb lenne és szebb)))
Éltem valami, hogy minden a lányok nem szeretik a Marina.

Szeretem ezt a show, de ha továbbra is lőni ((

Ez Angelica férj végül dobja ... ..U arrogáns férjem mindig járni. Angelica hosszú él a férjem, és ő dobta. Ő - nem független egymástól.

Podskizhite kérjük, aki ismeri az étterem nevét a város Lugansk.

Julia, 7-es sorozat harmadik évad .... Én, mint egy pszichológus képzés, azt tanácsolom, hogy egy pszichiáter, azt hiszem, szenved mentális retardáció, a legsúlyosabb.

Privet.Ochen hűvös peredacha.Podskazhite dal 3. évad 5. Issue 00:12:51

3 csoportban 7 kiadás Julia szuper! Általában azt hittem, hogy a fickó házas 2)))

Véletlenül nézte ezt a műsort reggel, egy sor, ahol volt egy fiatal lány Zhmerinka, ez még mindig egy fiatal, a legjobb esküvő Szevasztopolban és Dnyipropetrovszk. A kedvenc Dnipro, mindig rulish remélhetőleg Katie és férje, a fotós nem volt egy csepp harag vagy düh, hogy az első újítók, mindig nehéz, mert mindenki szokta az ünnep, hogy valaki, de nem maguknak, az ünneplés -Standard, az esküvőm, egyedileg lesz ugyanabban a stílusban, drága, tömör, szép.

Angelica-vidéki profursetka nélkül íz és modor. Katyusha szabványos nőiesség. Amikor további Zhmerinka nem lehetett látni semmit, mást várnak eltérő tupizma és rossz modor.

Meni nem podobaєtsya scho büdös vistavlyayut otsіnki egy odnіy. De ehhez lakók vistavlyali teleglyadachі szavazat Mauger todі megkísérli povoditisya skromnіshe ..

Ez minden bizonnyal kemény! A legtöbb lány úgy viselkedik, mint ... dal hívják őket, ami „stervius vesilny”, vagy valami.
Lányok, ne felejtsük el, hogy mindannyian ugyanazt a lányt, ne veszítse el az emberi arc a fődíjért ((

az egészet mutatja. És dumayu.chto Minden vásárolni

Meni Duzhe podobaєtsya mutat, különösen a hang Veduchi)) smіh hogy th godі))) ale Je Lishe egy pont Yaky meni nem vpodobi Adj címeket pіsen hogy vikonavtsіv yakih vie vikoristovuєte Sõt egy pіsnya scho duuuuuzhe podobaєtsya, ale HTO spіvaє i címek nem tudom ... nem skіlki Suka tehát én nem znayshla ((((HELP plіz)

Julia Kremenchug (Season 2) csak kár a nemzet. Szégyen, hogy az emberek nem vesznek részt a műsorban. Csak kívül a „síkján szem előtt.” „Nagyon sajnálom. Vagy, ahogy lennie kell ... van "

ez, hogy nyert is, a fattyú ritka Mint Dnerorudnogo jó kislány, jól sikerült.

Üdvözlünk! Elnézést a zavarásért. De minél jobban nincs hová fordulni, nézte az átadás időpontjában „Vier Esküvői zene” - volt egy menyasszonya, aki elintézte az esküvő a motorosok és a barbecue, ez az, amit emlékszem, de nem voltam érdekelt a broadcast, és a zene, hogy úgy hangzott, hogy mi -Ez a régi csoport, egy hét szünet a fejét, és nem emlékszik, segít nekem. Mondja, milyen zenét játszottak a csoport átviteli vagy egy szezonban, és számos program, tud valaki a közönség majd eldönti. Hidd el, ha nem volt fontos, hogy nekem nem lenne írásban. Tekintettel Victor Yatsenko

Kapcsolódó cikkek