12 lépés, hogy a tökéletes logó
Ezek titkok tűnhet könnyű, de ne tévesszen meg - a logo design nem könnyű. Vezető tervezők magyarázni, hogy meg kell, hogy vegye figyelembe, hogy design tökéletes logó.
01. Logos kell méretezni

„Van egy nagy logó alig látható, de egy érdekes vizuális funkciót, amely támogatja a bonyolult tipográfia. Még fontosabb, hogy ez a funkció ugyanolyan meggyőzőek, ha méretezhető akár 10 mm-es vagy 10 m »-. Paula Benson. alapító partnere, Form.
03. Throw trükkök
„Megfelelő elegyet végtelen egyszerűség a legfontosabb, hogy a tartósság bármilyen tervezési. Általános szabály, hogy minél több burkolt tervezési trükkök és stilisztikai attribútumokat, annál rövidebb az eltarthatósági logo »-. Bill Gardner, LogoLounge.
04. Legyen könnyű
„Egy nagy logó egyedinek kell lennie, világos és egyszerű üzenet. Meg kell egy személyiség, és hozzon létre egy reakció a nézőt. Ha nem lehet azt mondani, hogy egyszerű módon, hogy jobb nem beszélni róla »-. Ariel de Lisio, grafikus, néger Nouveau.
05. Próbálja foglalni tipográfia

Jellemző font Cadbury logo - könnyen felismerhető és emlékezetes
„A testre szabott font - egy igazán jó módja, hogy a hang a kommunikáció, mert senki más nem használhatja ezt a betűtípust. Igen, ez drága, de nem olyan drága, mint előtte volt »-. Michael Johnson, kreatív igazgató és alapító Johnson bankok.
07. Készítsen vektor
„Tartsd logo egyszerű. Túl sok részlet teszi a logó érezni zsúfolt és nem világos. Amennyiben a logó nem lehet könnyen megjegyezhető, az egész pont egy logó elvész. És mindig létrehozni egy vektor - ez a mód, ahogyan a méretet soha nem lesz probléma »-. Anneli Olander, szabadúszó illusztrátor.
08. Identity számít

Bármit mondasz, nem lehet tagadni, hogy van egy személyiség ITV logo
„Néhány kulcsfontosságú összetevője nyilvánvalóak: a nagy font, a skálázhatóság, a rugalmasság a különböző helyzetekben (kontextusok), és természetesen a megfelelő (van) a márka. Mi is imádjuk a logók a személyiség, hogy egy pillanatra a megvilágosodás: valami átgondolt, hogy meglepetés, és összeköti az összes rész együtt »- NathanStrandberg és Katie Kirk, EightHourDay ..
10. Be éleslátó és innovatív
„Nem teljesen válaszolni a kérdésre. A logó legyen átgondolt és innovatív; kiemelkedő, egyedülálló és meglepő. Ezekben bevezető szinte minden megengedett. Nincsenek különleges szabályok. Ahhoz, hogy tökéletes legyen, csak a logó kell mondani a dolgokat, hogy meg kell mondani, hogy a legjobb módja. Sajnos, ez mindig - a legnehezebb rész »-. Till Wiedeck, HelloMe.
„Úgy gondoljuk, hogy a tökéletes logó négyzet vagy téglalap alakú enyhén, és dolgozik a fekete-fehér. De azt hiszem, hogy ezek a szabályok most sérülnek, és ez, gyakorlatilag megszünteti az összes szabályokat és korlátozásokat. Televíziós társaságok továbbra is az 1980-as rájött, hogy a logó nem lehet statikus: Channel 4 logo szó robbant az első iterációban »- Michael Johnson, kreatív igazgató és alapító Johnson bankok ..
12. de hogy jogot tanul
„Amikor én voltam egyetemista a korai 80-as, hívtam a nagy Saul Bass, és megkérdezte, tudnék meglátogatni őt ma. Ő kedvesen beleegyezett, hogy megfeleljen, és ott ültem a félelem ez az ember, bombázni őt kérdések a titkait tervezés és mágikus formulák, amit arra használt, hogy létrehozza a nagy műveket. Egy idő után megállt velem a mondat közepén, és felkiáltott: „Bill, nincs titok! Csak meg kell tanulni, hogyan kell csinálni. " Ez az én hozzáállás, hogy a logo tervezés. Nincsenek titkok, és nem trükkök - ez a tanulás, hogyan kell csinálni „-. Bill Gardner, LogoLounge.