10 érdekes tény a vár Neuschwanstein
Az én történetem nem volt lehetséges számomra, hogy Neuschwanstein kastély illeszkedjen minden érdekes információt róla, így egy kicsit, és továbbra is mondani, 10 nagyon érdekes tény a várat!
1. építése a vár soha nem volt kész végül, sok az építkezés, és soha nem emeltek. Például nem épült a fő torony egy templom, a magassága 90 m, ami kellett volna, hogy fölé emelkedik az összes épület.

2. Lajos király II, aki építette a várat a maga és a magány, ott élt csak két évvel halála előtt.
Itt van egy fiatalabb, és a kor előrehaladtával

3. Walt Disney által inspirált szépsége Neuschwanstein Castle, úgy döntött, hogy a Sleeping Beauty Castle prototípust a párizsi Disneyland.
Ami Csipkerózsika kastély Disneyland

De Neuschwanstein. Nagyon hasonló!

4.Tonkoy menet köti össze a két sziklák szuszpenziót híd a szurdok Pellat. Eleinte fából készült. De 1866-ban váltotta fel a fém. A név a híd Marienbryukke volt tiszteletére az anya Lajos király II - porosz hercegkisasszony király felesége, Maximilian II.

5. Castle Neuschwanstein német eszköz „új hattyú kő”. Swan motívuma áthatja az egész architektúra az épület. Swan heraldikai jelképe a régi család grófi Schwangau, melynek utódja tekintette magát Ludwig II apja, Miksa bajor II.

6. Balett „Hattyúk tava” - nem az, hogy más, ennek eredményeként az ihletet a nagy vár Peter Csajkovszkij!

7. A végén a második világháború, részben a birodalmi arany volt tárolva a vár Neuschwanstein. Az elmúlt napokban a háború, az arany volt, elvitték egy ismeretlen irányba. Szerint a pletykák, hogy megfulladt a tó közelében Alat.

8. A vár tartotta a lopott ékszereket, festményeket, bútorokat, szánt Hitler személyes gyűjteménye.

9. Az építési Neuschwanstein az államkincstár költött hatalmas összeg - hatmillió arany jeleket. Ebben az esetben a pénz felét egyszerűen ellopták. Vádlott sikkasztás ugyanazon király.

10. Este a megrendelések Ludwig II Neuschwanstein Minden szobában megvilágított fény a csillagos ég alatt, tudta csodálni messziről lakóhelyét az éjszaka folyamán séták a környéken, hogy a király nagyon szereti!

Ha segített, és nagyon élveztem a cikkeimet, akkor segíthet a fejlesztés a pénzügyi blog bármilyen összeget ezen az oldalon.