5 alkoholmentes koktélok gyümölcsökkel
Alkoholos italok nemcsak frissítő hatásúak, hanem javítja a hangulatot. Minden nyári koktélok alkohollal - meglehetősen gyenge és finom.
1. Eper Mojito
Ez a koktél lesz igazi hit bármely fél! Édes és meglehetősen gyenge, eper mojito nagyon szeretem a lányok. A előfeltétele a sikeres opció mojito - minőségi alkohol. Ha felvesz egy mojito mellett gyümölcsök és bogyók, és még szirupok ugyanolyan ízű gyümölcs, az íz lesz gazdagabb. Gyümölcs koktél mindig tolja jobban - ez nem olyan szép, mint fényes úszó darabok, de sokkal ízletesebb. Ilyen mojito lehet tenni nem csak egy eper - málna, narancs, őszibarack, szeder és más adalékanyagokat is nagyon finom.
összetevők:
10-12 friss mentalevél, ami szükséges, hogy finoman nyúlik a kéz;
fele friss lime, kis darabokra vágva 4;
45 ml fehér rum lehet "Bacardi", jóllehet bármilyen más alkalmas (a legjobb - arany rum);
15 ml cukorszirup;
15 gramm (kb 1 evőkanál ..) eper püré;
szóda vagy ásványvíz gáz, „Sprite”, „Schweppes” vagy bármely más tiszta szóda.
Mentalevél jól összegyúrjuk kézzel nyomja össze a lime levét egy pohár jég. Cukor szirup összekeverjük egy rázó a rummal. Ez is hozzá gyümölcs püré és zaley minden szóda. Keverjük fogpiszkálóval és tálaljuk díszített egy szelet lime.

2. Sangria
Spanyol „Sangria” azt jelenti, „vér”. A helyes kiejtés a neve ennek a finom italt én meglepődtem: sangria, sangria, és nem, mint mondják általában. Ez a fűszeres ízű koktél vesz édes alkoholos foglyul azonnal - a receptje bor, gyümölcs likőr és idd meg többet és többet akar. Őrülten finom!
összetevők:
bor (előnyösen száraz vörös);
további italt az erő (brandy, whisky, brandy vagy likőr);
gyümölcsök és bogyók (kötelező narancs, őszibarack, alma, és a többi hozzáadjuk a saját belátása szerint);
cukor (lehetőség van arra, hogy cserélje ki a méz vagy szirup);
ásványvíz szénsavas víz;
fűszerek (friss menta levél, szegfűszeg, gyömbér, szerecsendió és fahéj - attól függően, ízlés preferenciák);
jég.
Ennek előkészítése ital a legjobb, ha az üveg kancsó. Önteni egy üveg bort, adjunk hozzá egy pohár szesz lehet választani, hígítjuk szóda. Adjuk hozzá a cukrot és a fűszereket. Crush gyümölcs, gyümölcs püré mix jól ivóvíz. A díszítéshez hozzá apróra vágott gyümölcsöt, és citromhéj. Hozd koktél jéggel.

3. Berry daiquiri
Város Daiquiri található a délkeleti partján Kubában. Kubai koktél az azonos nevű volt a kedvenc itala Ernest Hemingway és én értem. Rum, cukor és citromlé - jelen élvezetét íz receptorok. Ezen túlmenően, a Daiquiri nagyon jó szomjoltó.
összetevők:
50 ml fehér rum;
2 evőkanál. l. citromlé;
leve 1 lime;
300 g friss bogyók;
jég.
Őröljük mossuk bogyók a mártásban, vezessük át a szitán. Megrázó a jégkockákat turmixgépben. Keverjük össze a püré, rum, jég, citromlé és mész. Cocktail kész!