№2 fogászati klinika Barnaul Popov, 6 - véleménye, címét, telefonszámát, fotók
Őszintén szólva, ez valami adische helyett klinikán. Természetesen a legnagyobb előnye, hogy éjjel-nappal dolgozik, ami nagyon kényelmes, mert az akut fogfájás, minden más szempontból - a sötétben.
Történt, hogy ott egy-két alkalommal, a sorok vad, csak egy orvos tart nagyon sokáig. Megértem, persze, hogy nem vagyok fogorvos, de a fenébe is, amikor mindenkinek.
Őszintén szólva, ez valami adische helyett klinikán. Természetesen a legnagyobb előnye, hogy éjjel-nappal dolgozik, ami nagyon kényelmes, mert az akut fogfájás, minden más szempontból - a sötétben.
Történt, hogy ott egy-két alkalommal, a sorok vad, csak egy orvos tart nagyon sokáig. Megértem, persze, hogy nem vagyok fogorvos, de a fenébe is, amikor minden ember orvos ült több mint egy óra, hogy valahogy nagyon szomorú.
Szintén jó lenne kitalálni valamit az egyes gyermek, mert a rendszer nem boldog: a gyermekek átmenni egy sorban. Azaz, ha ül néhány órával előtted és még néhány más, minden jön gyermeke lesz felvenni a listára, hogy vadul Enrage a már kimerült fogfájás emberek. Mindent értek, „onzherebonok”, és ez a jazz, de tett egy külön gyermekülés és hagyja, hogy „yazhmateri” harc külön egymás között egy helyet a sorban.
A hangulat a kórházban szörnyű, „Grave”, úgy tűnik, nem fogászati és hullaházban))
Recepció vadul faragatlan, sőt, rámutatott arra, hogy ez minden alkalommal ült a sorban. Úgy érzi, hogy a nő gyűlöli az egész emberiség, és ezért lebontja az emberek, hogy jön segítségért. Valahogy ez nem nagyon helyes, nem?
Az orvosok, ha jól emlékszem, elég vicces fiúk munkájukat a bumm, de amíg mindet popadosh hangulat nullára esik.
Általánosságban elmondható, hogy itt lehetséges járni csak abban az esetben teljes fogat jazz.