19 Ötletek smink barnák
Egyszer régen voltam szőke. Aztán visszatért a természetes színű, hamu szőke. Bár úgy tűnt, hogy sok vonzó, magam nézett szürke egér. Minden nap meg kellett tennie fényes smink az arc nem egyesült a haj, és fordítva.
Girlfriend-fodrász már régóta tanácsolta, hogy legyek barna. Biztos volt benne, hogy egy sötét színű, én meg több látványos és kifejező. Őszintén szólva, én szeretnek kísérletezni, de félt, hogy gyökeresen megváltoztassa a képet.
De a szomjúság új estek áldozatul. Elmentem barátja a szalon változtatni a frizura és a haj színe. Így a haj alatt vállak vált egy négyzet egy vastag béren kívüli. Azonban egy barna, nem tettem. Nem mertem változtatni olyan drámaian. Lettem barna hajú nő.
Kiderült, hogy barátnője van. A sötétebb hajszín nézek világosabb. Képzeld, csak átfestették, észrevettem, hogy a szeme nem szürke, zöld! Az eredmény nagyon boldog vagyok.
De miután egy pár hónap, itt az ideje, hogy újra festeni, és azt hiszem, hogy a festék néhány árnyalattal sötétebb. Szeretném, hogy még fényesebb és kifejező. Miközben töprengtem ezt a lépést, de kizárólag teherszállító változatai smink, amelyek alkalmasak a barnák.
És ezek közül melyik lehetőséget tetszett?