10 legjobb BB-krémek

Reméljük, hogy a vizsgálati eredmények segít kiválasztani a kedvenc BB krém - természetesen, ha még nincs.

10 legjobb BB-krémek

A kozmetikai piac évente kap a különböző termékek azonos összetételű és az ígéretek gyártók nekünk a tökéletes bőr, hosszú szempillák, érzéki ajkak, az örök ifjúság. Ezért úgy döntöttünk, hogy ellenőrizze az ígéretét is. Havi kiadás azt mondja, a top 10, véleményünk szerint, a kozmetikai termékeket. Mint mindig, most lesz teljesen objektív.

Ebben a hónapban tesztelt 10 legnépszerűbb termékek az év néven BB-krémek.

Rövidítése „BB” jelentése «folt balzsam, szépség balzsam, hiba Base» - ez egy eszköz maszkolás hiányosságai. A híres „szépség balzsam” kitalált német bőrgyógyász Christine Shrammek. Ez eredetileg egy regeneráló krémből, ami segített helyreállítani a bőr után plasztikai sebészet és komoly esztétikai eljárásokat.

A kozmetikai jelenet hozta a BB krém Ázsiában. Koreai sminkesek kezdték használni, mint egy korrektor, folyadék, primer, hidratáló és lábtörlők krémet. Az első újdonság a bejelentés a személyes smink magad tesztelt ázsiai csillagok.

Ez a csodálatos eszköz vált az állandó társa a divatbemutatók és társadalmi események. BB-krémek indult a tömegtermelés válaszul hatalmas keresletet, így ez a tulajdonságait egy védő és alapja. Robbanásszerű népszerűsége az Európa keleti részén olyan magas volt, hogy a chip úgy döntöttek, hogy elfogadja, és a Nyugat.

Most minden magára valamit is adó szépség csoportnak van egy BB krémet. Ilyen sokféle nem fér a polcon a boltban. Reméljük, hogy a vizsgálati eredmények segít kiválasztani a kedvenc BB krém - természetesen, ha még nincs.

BB-krémet mindenit az Ön számára tesztelt Daria Abakumov, mi igazgatója Digital-Marketing

10 legjobb BB-krémek
Top 10 BB-krémek

• hidratáló,
  • véd az UV-sugárzás (SPF 15)
  • stimulálása a kollagén és elasztin,
  • megnövekedett simaság és a bőr rugalmasságát, csökkenti a ráncok,
  • bőr természetes színét,
  • ellenálló bevonattal.

Úgy tűnt számomra, hogy úgy döntött, egy árnyalattal sötétebb a színe a bőröm, és egy kicsit aggódtam, hogy a végén fogja képezni krém maszk. De a félelmek alaptalannak bizonyultak, a krém tényleg igazítani a színe a bőröm, és hála a bársonyos, én egyszerűen azt ütött, és elosztani.

Ez az eszköz jelentősen kiegyenlíti a bőr tónusát. Mivel én vagyok a tulajdonosa kombinált bőrre, este látta, hogy egy szép bónusz - nincs zsíros (korábban ezekben az órákban ő volt az állandó társa).

De valami összezavart. Először is, a krém nem tartalmaz illatanyagokat és a szaga, mint a festék, vagy gouache, másrészt az egyes területeken az arc, úgy éreztem, szorító érzés úgy tűnik, hogy az anti-aging hatása az ilyen pull-up alkatrészek a tejszínt. Így a következő alkalommal már foglalkozott BB hidratáló krém - és a bőre csodálatos.

10 legjobb BB-krémek
Top 10 BB-krémek

• UV sugarak elleni védelemmel (SPF 30)
  • hidratálja a bőrt,
  • megszüntetése zsíros,
  • csökkentve a ráncokat, kisimítja a megkönnyebbülés arc,
  • vizuálisan elrejtsék bőrhibák.

A könnyű és puha textúrája hozott egy csomó kellemes érzelmek és bónuszokat. Az arc jól megnedvesített, a krém nem érezhető a bőrön, és a nap végén egy kis zsíros meg csak a terület a homlok, és ez a győzelem az én kombinált bőrre. Cink, vas-oxid és a szilícium egy krém tökéletesen szabályozzák a tevékenység a faggyúmirigyek és a kibocsátás csökkentésére.

Mivel az alapítvány Age Defense bizonyult ugyanolyan bonyolult. Ennél a BB-krémet nagyon könnyű szerkezetű, az keveredik a bőrrel, így elfedik a minden hátrányát, és még bujkál a gyulladást. Amikor először hozta a tejszínt, majd aggódtam, hogy ez a szín nem illik a bőröm. De félelem nem volt, hogy könnyen és gyorsan beállítható, hogy a hang a bőröm, nem jelzi a határok között, az arc és a nyak.

Alapítvány és eszközt bőrápoló egy üvegben - csak amit kerestem sokáig. Később, amikor utam pihenni, ez nagyszerű, és megmutatta, hogy napvédő tulajdonságokkal.

BB-krémet Flexitone Dr. Brandt tesztelt Pauline Tkachuk, pr-menedzser

10 legjobb BB-krémek
Top 10 BB-krémek

• dallam ki a színt,
  • hogy ez egy egészséges ragyogást,
  • előmozdítása simítás ráncok,
  • hidratálják,
  • véd UVA / UVB sugarak (SPF 30).

A kezem volt BB krém először - akár ezen a ponton hallottam sok pozitív dolog ez a termék, és várta, hogy mi fog csodákat.

A könnyű krém textúrája, kellemes illata, esik a bőrön egyenletesen és elfedi látható hibák formájában ráncok, bőrpír és kitágult pórusok. Cső adagoló - szintén nyilvánvaló előny, mert lehetővé teszi, hogy pénzt költeni takarékosan. BB-Flexitone elég stabil, és ez is annak pozitív jellemzője. Azonban, ha lehet eltávolítani, csak révén a tej make-up eltávolító.

Mínusz a szárnyak téma, amelyet a gyártó ígér - a krémnek alkalmazkodni a bőr színét. Kaptam elég Flexitone sötét árnyalatú, és ha én olajbogyó bőr, könnyen majdnem tökéletes, akkor a húgom, a tulajdonos egy arisztokrata sápadtság, nem erősítette meg ezt a csodát krém tulajdonság.

Összefoglalva azt mondhatjuk, hogy a BB-krémet Flexitone Dr. Brandt (színe) - a szükséges dolog a kozmetikus.

Ranglista: 7 10
Az ár a kérdés: 2140 rubelt

BB krém Garnier «A titok tökéletesség” kombinált és zsíros bőrre tesztelt Natalia Prokopiev, HR-menedzser

10 legjobb BB-krémek
Top 10 BB-krémek

• hidratáló,
  • megszüntetése bőrhibákat,
  • a bőr ragyogását,
  • napvédő (SPF 20)
  • bőrsimító,
  • megszüntetése zsír.

Garnier rendjébe tartozik, tömegpiaci kozmetikumok, de nem lakik ezen. Minden demokratikus áron, ez a BB krém ad esélye sok luxus felszereltségű.

Alkalmazza a termék könnyen, gyorsan felszívódnak, és nem gurul! Ami fontos, hogy nem tartalmaz erős illatos illatok. Ez szó szerint beleolvad a bőrbe alkalmazása után, és tényleg kisimítja a színét. Elrejti, így látható hibák az akne és bőrpír, míg a krém láthatatlan a bőrön. Az alkalmazás után a robbanóanyagok, ez lesz bársonyos, nincs hatása a maszk és a szorító érzés.

Késő délután, a bőr kezd ragyogni egy kicsit, de a hatás a ragyogás I könnyen eltávolítani por, amely tökéletesen esik krémet. Véleményem: kiváló kombinációja az ár és a minőség.

Ranglista: 10-ből 9
Ár a kérdés: 329 rubelt

BB krém Nude Magique L'Oreal tesztelt Zarina Ktsoeva helyettes főigazgatója

10 legjobb BB-krémek
Top 10 BB-krémek

• tökéletesek, hang,
  • tökéletes megkönnyebbülés és sima a bőr,
  • természetes ragyogást,
  • észrevehetetlen bevonat
  • hidratáló 24 óra,
  • napvédő (SPF-szűrőket tartalmazó).

Azt kell, hogy mondjam: Szeretem a tulajdonos az érzékeny bőrt. krém nem közelíthető meg. Ezért úgy döntöttem, hogy adja át a stafétabotot az anyjának, és kérje meg egy hónappal a kísérlet eredményeit. Ez volt az első szépség termék, amellyel anyám nem akarja elhagyni.

Krém jelentése pigmentáló kapszula, úgy tűnik, az első színtelen, de a lerakódás során érintkezik a bőrrel kezdődik magic - krém szerez színárnyalat. Meztelen Magique elég egyszerű, gyakorlatilag szagtalan.

Az életkor előrehaladtával a bőr, mint a anyám, az általa előállított megdöbbentő hatása. Ez csökkenti a ráncokat, így kevésbé észrevehető, és kisimítja a megkönnyebbülés az arc. Anya használt nélkül is krémszínű por és nagyon elégedett volt az eredménnyel. Személy szerint én nem ajánlom a krémet tulajdonosai száraz és érzékeny bőrre.

Ranglista: 10-ből 8
Ár a kérdés: 399 rubelt

BB krém Világító Anti-age SPF 20 Lumene tesztelte Maria Ivanova, igazgató Marketing és PR

10 legjobb BB-krémek
Top 10 BB-krémek

• hidratálja a bőrt,
  • egészséges ragyogást,
  • eltávolítása bőrhibákat és természetes igazítás pályát
  • megakadályozza a jelei a bőr öregedését,
  • napvédő (SPF 20).

Finom és könnyű krém textúrája finom citrus árnyalat ígért csodák. Valóban, Lumene világító Anti-age személy dolgozik nagy megkönnyebbülés, maszkok pattanások, bőrpír és a finom vonalakat. A krém biztosítja a bőr friss ragyogó lesz. Az ideális tartott a nap folyamán - nem csúszik, nem zsíros fényét jelenik meg.

Ranglista: 10-ből 9
Ár a kérdés: 399 rubelt

10 legjobb BB-krémek
Top 10 BB-krémek

• összehangolása az arcszínt, és a bőr szerkezetét,
  • természetes bőrszín,
  • 24-órás hidratálást.

Úgy döntöttem, hogy All-In-One a mindennapi rituális szépség helyett hidratáló. A krémet jól, így egy kellemes méz aroma, van egy finom szövésű. Igaz, All-In-One nem tud az én érzékeny bőr szerepét a hidratáló, egész nap nem éreztem száraz bőrt, így hidratáló volt a további felhasználásra.

És, mint egy alapítvány a The Body Shop bizonyult sokkal jobb. All-In-One BB krém jól Mattes a bőrt, kiegyenlíti az arcszínt. Azonban ez nem rejti el a bőrpír, így jobb takarást kell alkalmazni a por tetejére, ami mellesleg jól illeszkedik a tejszínt.

Ranglista: 7 10
Ár a kérdés: 690 rubelt

10 legjobb BB-krémek
Top 10 BB-krémek

• elleni küzdelem jelei a bőr öregedését,
  • mélyen hidratálja a bőrt,
  • kiegyenlítés a bőr enyhítésére, álcázás bőrpír,
  • egyenletes bőrszín,
  • védelmet az UVA / UVB sugarak (SPF 15).

A kompozíció a krém, amely tartalmaz gyöngy, kaviár, szilícium, hialuronsav, ígéretes volt! Valójában a krém volt elég vastag a következetesség, de jól ment a bőrön a maszk hatás (még mielőtt eltalálta, hogy ennek éppen az ellenkezőjét).

Cream tökéletesen elfedi a bőr hiányosságait. Még én eltávolították a vaszkuláris háló az arcára, amit nemrég megjelent. A termék nem szárítja a bőrt - bár miután 06:00 kezdett ragyogni. És ez az egyetlen negatív vettem észre, amely könnyen korrigálható por felhasználásával.

Az ár a kérdés: 1200 rubelt

10 legjobb BB-krémek
Top 10 BB-krémek

• hidratáló,
  • a bőr ragyogását,
  • simaság
  • nem zsíros,
  • UV sugarak elleni védelemmel (SPF 30).

Legkönnyebb gél-krém textúra, úgy tűnik, hogy a kezében egy súlytalan felhőben. Nagyon könnyen terjed az arc vonalát. A hatóanyagok jól hidratálja a bőrt, lábtörlő. Cream tökéletesen kisimítja megkönnyebbülés, elrejti az ilyen hibás, mint a ráncok, megszünteti a peeling.

10 legjobb BB-krémek
Top 10 BB-krémek

• még a bőr tónusát és megkönnyebbülés,
  • matt bőr,
  • védve a szabad gyökök képződését,
  • védett az UV sugarak (SPF 35).

Krém állagú volt elég szűkös, mivel a nagyszámú SPF, úgyhogy nem kell felhordani alapítvány vagy por formájában. BB nagyon jól kisimítja a terep, és elrejti hiányosságai látható.

A készítmény egy fényvisszaverő részecskék, adtak bőröm fény hatása. De, feltételezem jelenlétében ráncok betölteni az optikai hatást, és ezek a hibák eltűntek szem elől.

By the way, SPF 35 fizetett ki teljes egészében. Régebben a krém melegben, volt egy csomó időt a napon, miközben nem foglalkoznak védő szer a szervezetben, így én leégett a váll és a nyak, de az arca tényleg védett. Azok számára, akik mindig csinál smink a strandon. BB krém Estée Lauder - a tökéletes megoldás.

Az egyetlen negatív - sűrű krém textúra: meg kell az arcra vezetni mozgásban vagy szivaccsal. És én zsíros bőrre csak 4 óra után nyilvánul fényét. Ezért a port néha még használni.

Az ár a kérdés: 1800 rubelt

Kapcsolódó cikkek