10 évvel ezelőtt közel Uglich forgatták - Vesegonsk farkas

Több mint 10 év telt el azóta, a forgatás „Vesegonsk farkas” a falu Klyasovo Uglich kerület, és a lakosok a vidéki település Otradnovskogo emlékszem, mintha tegnap lett volna.

Mert ez olvasható a memóriában csak események egyetemes léptékű. Még -somki filmek voltak a saját otthonukban, a jól ismert művészek, ittak teát, és még ül a padon, vezette a beszélgetés „az élet”. Kellékek kiegészíti a mellüket és kosarak, csizma és sál.

És egyszer, amikor a ketrecből kiszabadult egy farkasfalka, súlyosan aggasztja. A készlet, amely a helyszínen csak nem történik meg, és mi az igaz történetek és mesék, majd felhalmozódik, tudnia kell nekünk!

A házak, a helyiek ma egy hely a becsület CD és kazetta a film „Vesegonsk farkas.” Sosem tudhatod, ki jön, hogy látogassa meg, így a vállalat számára, és vizsgálja felül. Abban az időben is, és egy sor elveszett. És ez nem számít, a lényeg -, hogy vonják be a moziba, akikkel egyszer megérintett.

A főszereplő - egy örökletes vadász. Ő él a természetben, mint az ősei - egy kis orosz faluban. Bosszú, gyűlölet, szerelem, árulás - mind jelen, mint amilyennek lennie kellene a dráma. Ember és állat volt, hogy menjen át sok teszt, amelyhez jelentősen megváltoztak.

Szereplők Szereplők:

Régi Matvei - Lev Borisov, Maria - Elena Drobysheva, elnök - Lev Durov, Jegor - Oleg Fomin, Petka - Vladimir Gostyukhin.

Kochalov Paul, belföldi szélén. örömteli:

- Benyomások a forgatása „Vesegonsk farkas” - a legtartósabb. Egy életre! Me, mint egy asztalos, mint az építtető kezdetben felkérik, hogy segítsen lakberendezők. Minden, ami sem fogja mondani, hogy nem: tervezte a bejárat a ház, fürdő apróra vágott (Fomin ki a fürdő), egy régi elhagyott pajtában kellett ismételni. És a kis dolgok - egy csomó dolgot. Will nem hordozza ugyanazt a Moszkva például ravings, hálózatok, szárított hal. És akkor még három epizód részt: a napló kellett ülni és a füst a házban elnöke; a tömeg zavart, amikor Gostyukhin, azaz Petka, berohant az udvarra Jegor kölykök farkas ölni. És mégis mi hárman, velem voltak Seryoga Seryoga Maksimov és Medvegyev örömteli volt, hogy húzza a tehén a mocsárból. Az első, hogy az igazság az élet nem derült ki. Volt, hogy belevetik magukat a földbe, hogy ábrázolja a nehéz nekünk. Azaz, próbálja a „bőr” a szereplők. És általában, azt mondom, azt hittem, hogy a művészek, mint Gostyukhin, Lev Durov - ujjak, mint egy rajongó, és - jó emberek, nagyon barátságos. Tudod, én miután egy filmet a társadalomban a vadászok lépett, de a farkasok nem ment még egyszer.

Margarita Vogachova lakos a falu Klyasovo:

- A házunk, a rendező volt divatos a tornácra és udvar. Hogy van farkasok egy ketrecben, és leült a fülkében. Én magam nem voltam valami a keretben, de a baba tehén, a film Zorka részt. Ez az ő Pavel Ivanovics a férfiak kihúzta a mocsárból, ahol állítólag elveszett. Tavasszal, csak ebben az időben (Emlékszem, mert a burgonyát ültettek) farkas marcangolta egy lyukon keresztül a ketrecben, és megszökött. Hét ragadozók az erdőben maradt. Mert tamer aztán mentünk külön. Ő hozta mindet, kivéve egyet. Őt aztán külön-külön. Mi, persze, szörnyű volt. Mit gondol? Beast - a fenevad. Mi biztosan nem megy ki a házból, amíg kerestek. Főoldal forgatás közben vettünk a Klyasovo banda dobozok, fonott kosarak. Drobysheva én sál piros tál lelőtték. A Gostyukhin, annyira egyszerű, mintha 100 év ismeri. Mindannyian összebarátkoztak.

Zhukovs itt éltünk, Galina Filip (Isten nyugosztalja) használják őket és piték napechot és tea kínálat, „Menj, fiúk.” És yaishen-ku őket „tolni”, ha a felvételt késik. És vivék az ételt termoszok az oldalon. Vegye ki, ami szükséges, és hagyjuk pihenni. Éltek egy idősek otthonában. Van egy lányom, majd egy filmet kazettára másolt.

Catherine Korol'kova lakos a falu Klyasovo:

- Van egy régi házat, négy ablak van. Őt választották a „ház az elnök.” Lev Durov játszottam. És én lőtték.
Az első négyes - az egyik igazi színésznő mentünk át a falun. A második négyes

- autobench megérkezett, és mi állt a sorban. Különösen felöltöztettetek. Voltam vele pulóvert és sálat, felöltözött szépen. És én sarayke volt, mint egy kovácsműhely, csapdák farkas tette. Wolves tenni valamit Jártam: két felnőtt és kölyök. Ijesztő! És sétálni az udvaron, mintha azt kellene.

Között a falusiak Klyasovo, érdeklődni a dolgok lövöldöztek, mennek az emberek sokat. Mert öltözőben, majd látva az egyik évfolyam Otradnovskoy iskolában. És fordítva alkalommal lehetett hallani a boldog felkiáltás rebyatni: „Nézd, nézd, antibiotikum megy.” A sorozat „Gengszter Petersburg” Lev Borisov ezt a szerepet, így már a csúcs a népszerűsége. Ma Blog autogramot, és fényképeket a művészek felnőtt „gyerekek” vannak tárolva a legboldogabb pillanat az ő „touch” a filmet. Nos, amíg maga a falu megváltozott, korszerűsített, fém tetők most, a ház festett, tömör kerítés. Úgy érezte, hogy a nép jólétét javult, de sajnos, elment a szín, ami látható, hogy a szem csak filmes. Tehát a második „boldog idő” száma valószínűleg nem éri meg.

Kapcsolódó cikkek