5 dolog, a pincér, hogy megtanuljuk, vállalkozói

Pep Rosenfeld, a mi hős, egy társ-alapítója a „Boom Chicago” Vígszínház Amszterdamban.

Mint sok képviselői a színház és a komédia, ő indult, mint egy pincér. Ő egy jó pincér, benyújtva szokatlan étel a borjúhús divatos emberek egy drága olasz étterem nem messze a kevésbé becsapott Chicago. De ellentétben sok a világon a színház és a komédia, ő alapította a céget, amely virágzott több mint 20 éve.

Rosenfeld arról, hogy az ismeretek szerzett munka közben, mint egy pincér, segített neki, hogy egy sikeres vállalkozó.

1. Ismerje meg és eladni a termékeket

„Tippek alapulnak százalékos ellenőrzést végez, így meg kellett eladni, eladni és eladni. Minden nap az érkezés előtt az ügyfelek, a séf beszélt nekünk a legízletesebb és legdrágább ételeket, amelyek a tartományban.

Minél többet tudunk meg róluk, annál tisztábban tudjuk eladni őket, annál könnyebb volt, hogy átalakítsa a kliens ebéd étkezés jegyet a pincér. Ne érts félre, akciók kiválóak voltak, de a javaslatok, hogyan lehetne javítani az ízeket. Ők is nőtt tippjeinket. "

2. Legyen képes eladni magát

„Ügyfeleink kommunikálni a konyha, vezesse őket a menüben az este. Ha a látogatók bíznak bennünk, és tisztelnek minket, van egy nagy hegy. Minden keresett szeretni és vásárlók bizalmát a maga módján. " Tudnunk kell, erősségeit, és azokat az Ön számára. Azt is meg kell, hogy tisztában legyenek azok gyengeségeit, és tartsa őket magának.

3. Szeresd a csapat

Csúcsforgalomban előfordul, hogy a pincér segítségre van szüksége. Te csak nem lehet egyszerre két helyen, és mégis pontosan ez mit kell tennie. Finom, ha van egy kolléga, aki megmentette. „Mi is van egy kisegítő személyzet indult el, mint mi. Végén a műszak osztoztunk egy tipp. Ez elég fiúk úgy érzik, hogy megbecsülik, és fedezné a vissza a jövőben. "

4. Oldja meg a problémát

„Ez furcsa, de én egyre tipp, hogy megoldódott a probléma, mint amikor nem volt probléma egyáltalán. Ez működött is, amikor megalkotta a problémát! Sosem próbáltam létrehozni egy külön probléma, de ha én elismerte a hibát, és javítsa ki gyorsan, én egy hős. Biztos vagyok benne, hogy a csúcs lett volna még, ha én csak problémákat okozott, hogy megoldja őket. " Az emberek hálás azoknak, akik felismerik és megoldani a problémákat.

5. Légy nagyon elfoglalt

„Amikor csak egy asztalon, már túl sok szabad ideje. Megvan lusta és hanyag. De amikor túl sok asztal és kellett koncentrálni a tíz dolgot egyszerre, már minden kiderült. "

Ez nem azt jelenti, hogy minden vállalkozás kell kezdeni pályafutását a helyzetét egy pincér, mielőtt elkezdi a startup. De ha működik, mint egy pincér, akkor lehetősége van arra, hogy megtanulják sok érdekes és hasznos dolgokat. Vagy, csak ne feledjük ezeket a tippeket.

5 dolog, a pincér, hogy megtanuljuk, vállalkozói

Kapcsolódó cikkek