23 szokatlan módon rajz ötletek
A lányom nagyon szereti a rajz. Ők is részt vett extra órákat a rajz az iskolában. Most a kör leállt a munkáját. A lányok nagyon ideges. Nyilván nincs munkája. Ezek nagyon szívesen tanulnak a művészeti iskolában. De mint kiderült, ott nem veszi a gyermekek 13 év alatti. Tehát várjunk, mint 5 éve! Ez nagyon sok! Elkezdtem keresni egy alternatív művészeti iskolába.
A barátok megtudtam, hogy van egy stúdió a város, a kreativitás, ahol játszhat a zene, a tánc, a különböző sport és kézműves, festés. Azt javasolta, lányai maguk választhatnak, hogy mit akar csinálni. A lányok úgy döntött, festés és hímzés.
Egy hónap heti három alkalommal vesznek részt osztályok. Nem vártam, hogy a lányok élvezték annyira! Mivel ezek a legfiatalabb csoport. Alapvetően megy rajz lányok és a fiúk 10 év alatti. De szerint a tanár, a művész az idősebb diákok nem lemaradni. Minden munkát.
Szeretem azt a tényt, hogy csupán a gyermekek nem csak felhívni, és mindenek felett, fejlesztése gondolkodás és a képzelet. Gyakran adnak a munkát a ház festeni valami rendhagyó technikával. Hogy pontosan - nem magyarázzák. Szükséges, hogy a hallgató jött egy utat magának. Már fenekű felhívta egy műanyag palack, szivacs, még fújt koktél festék csövek. A lányok a tenger az öröm! A munka, hogy érdekes és nagyon szokatlan.