30 értékelés a szövetség a Bryansk g Duque Street, 47,
Gyermekkora óta féltem a fogorvosok. Nos, talán egy lelki trauma néhány kezelések, szedés és a TP. Nos, ha hirtelen megbetegedett fog - ez csak egy tragédia! Általában a közelmúltban megállapította, hogy teljesen elrontotta a hátsó fogszuvasodás, megfeketedett, és minden, ami kapcsolódik hozzá. Után jön a fogászatban „Unió” a fogat a probléma már megoldódott. Amellett, hogy a szakmai orvosom szeretném megemlíteni a rendkívül barátságos hozzáállása az egész csapat. Benyomása, hogy reagálnak a. további ›
Azt még nem sikerült megtalálni a fogászati klinika, ami megfelel az igényeimnek. Végül, az ő barátai úgy döntött, hogy megpróbálja felvenni a kapcsolatot a fogászat Unióban. Meglepő, tetszett nagyon, meg kellett várni, nem volt sokáig, nem azért jöttem ide a kinevezést, gyógyítható a két foga fájdalommentesen, és a fizetett néma. Nagyon örülök, hogy mára rendszeres ügyfele ennek a csodálatos fogászat. Azt tanácsolom mindenkinek!
Köszönöm szépen UNION orvosok klinika magas szakmai és türelmet! Habozás nélkül azt lehet mondani, hogy én vagyok nagyon félelmetes és hisztérikus beteg, a félelem néha nyomasztó, de ebben a klinikán, úgy éreztem, semmi foghúzáskor! Őszintén köszönöm az összes egészségügyi személyzet az Unió nyugodt, türelem. Te vagy a legjobb!
Meghitt hangulatú, nagy szakemberek, modern berendezés, figyelmes és érzékeny orvosi személyzet. Ez teszi fogászati UNION egyik legjobb Bryansk. Itt az orvosok pontosan tudja, hogyan kell megtalálni az egyéni megközelítés, hogy a betegek. Minden az orvosok - diplomások, akik részt vesznek a nem csak a kezelés és a fogpótlások és fogeltávolítás, telepítése fogszabályozó. Bármilyen fogászati ellátás a legmagasabb szinten, én magam meg volt győződve róla, így azt tanácsolom minden klinikán UNION.
Őszintén szólva, én nagyon félek a fogorvosok! De hála Istennek rendelkezik a normál fogak, ami lehetővé tette, hogy nem megy a fogorvoshoz sokkal több, mint tíz éve (!). Bár tisztában vagyok azzal, hogy szükség van a hathavonta menni megelőzésére, de az üzlet volt nehéz, és nem zavar a fogakat. Úgy döntöttem, hogy ez egy igazán hősies cselekedet, amikor rájöttem, hogy van egy szörnyű kövek az alsó fogak. Megyek a klinikára UNION. Csodálatos munka! Kiváló szakemberek, a szolgáltatás költségeit kellemesen csalódtam. Azt tanácsolom mindenkinek, hogy nézd csak a klinikán UNION.
„Unió” már régóta csak menni a klinikára. A munka minősége az egészségügyi szakemberek a klinikán voltam nagyon boldog. Bekerülési az átlagos fogszuvasodás kezelés költsége nem túl drága, mint a többi klinikák Bryansk. ez is teszi a jó fogpótlások. Két évvel ezelőtt csinálok itt kapcsos, úgy érzem, még mindig kényelmes. Még mindig tetszik, amit az orvosok tanácsot minden esetben, és nem folytat semmilyen további nélkül. Ez alatt azt értem, hogy nem pénzt kicsikarni. további ›
Most meglehetősen ritka, hogy megtalálják a megértés és lelkiismeretes ember. Van egy kis gyerek, aki fél a fogorvosok, és elkezdi jár el. Ez valószínűleg azt tőlem. A fogorvos mindezt egyszerűen nem érdekli - csak magukról, és úgy gondolja, a pénz. De az „Unió” klinikán nem így van! Jól kezelik, mint az emberi lények, és az elvégzett munka lelkiismeretesen. Háromszor elviselt rekord - adminisztrátorok, hogy megértsék a megközelítések a kérdés. Más klinikák mondta volna ezt, majd azt is szolgált. további ›
Sok hála az orvosok a klinika Unió, valamint a klinika személyzete a hatékonyság, az érzékenységet, a szakszerűség és az egyértelműség a munkában. Kellemesen meglepett ár, eltávolítottam a foggyökér, és hasonlítsa össze a költségek különböző klinikák Bryansk. Az eredmények szerint a megállapítást nyert, hogy a legjobb megoldás az arány „ár-minőség” egy klinikán Unióban. Őszinte dolgozó szakemberek számára nagyon kedvező áron. Örömmel ajánlom mindenkinek, hogy csak azokra az Unióban.
Szeretném megköszönni a klinika „Unió” dolgozni. Lot, ahol kezelték korábban, de itt, mint egy különösen barátságos. Az orvosok igazi mesterei a kézműves, hozzáállása a személyzet barátságos és jó természetű. Folyamatosan a különböző akciók és kedvezmények. Összességében elégedett vagyok. Jólét neked!
Szeretnék köszönetet mondani és kifejezni hálámat minden emberi orvosi személyzet „Unió” klinikán! Köszönöm a figyelmet, a kompetencia, valamint gondoskodó és érzékeny hozzáállást betegeknél. Minden jót neked, vidám, fényes, boldog, és egészséges mosoly a betegek.
Hello mindenkinek! UNION - a legjobb klinikán Bryansk. Azóta gyermekkori fogászati problémák, és így kénytelen volt fellebbezni sok érintett hatóságokkal. Ott gyorsan, hatékonyan és biztonságosan kezelni a fogakat. Megnéztem magam. Most már csak tanácsot kezelni csak itt!
Azt akarom mondani, hogy én vagyok a törzsvásárló UNION klinika, és egy ideig én vezetek itt, és a fiát. Nagyon elégedett a szolgáltatással - nincs sorban állás, és nem azért, mert itt senki sem megy, és csak nagy felvételi rendszer jött létre, és nem kapnak ilyen rendetlenség, hogy folyik a legtöbb állami klinikákon. Új felszerelések, magasan képzett orvosok, a kezelés fájdalommentes, de a fiú nem fél a fogorvosok. Általában elégedett vagyok mindennel. Azt tervezem, hogy továbbra is alkalmazni itt.
Union fellebbez a klinika nem az első alkalom, hogy mind boldog, boldog. Azt tanácsolom mindenkinek, hogy csak akkor megy itt. Van igazi minőség kezelésére, és nem drága. Sok éves gyümölcsöző munkáját a klinikán!
A következő 4 vélemény ›
Az emberek, ha nem bánod, hogy a pénz és az egészség, vegye fel a kapcsolatot a klinikán „Unió”. A gyermek tegye a lemezt 7000 rubel. ahonnan eltért a kijelölt időt, majd állítsa be a következő lemez 7000 rubelt. majd kezdődtek a problémák. Ő kezdett összeomlani a harmadik napon, amikor hivatkozva a háziorvos, fogszabályzó Irina Novikova, azt mondták, semmi baj megy ezzel. Néhány évvel később, ő végül összeomlott, amikor nézett Novikov IA mondta. további ›
Írok egy beszámolót a két orvos. Először is: Radyugina. Ő miatt kezelésre 2 fogait. Egy kúra. A második egy mese. Tegyen egy ideiglenes lezárást, vettem egy héten. Jöttem, kitört egy foga fal, miután visszanyerte görbe, nem tudom, hogyan lehet javítani, hogy folyik. Megtisztítottam a gyökereket, megint egy ideiglenes tömés. Jött a harmadik alkalommal. Ismét tisztítani. Ismét, egy ideiglenes tömés. Pure nem tiszta. Tooth kényeztetve, azt mondta, a fog eltávolításához (az összefoglaló, néhány gyakornok asszisztens, mi a fene. Következő ›