5. A legtöbb nagy horderejű botrányok Anastasia Volochkova - hírek az élet

Ma évfordulója Anastasia Volochkova - orosz balerina fordul 40 éves. Ebben a tekintetben Ruposters élet úgy döntött, hogy felidézni 5 legtöbb nagy horderejű botrányok híres színésznő.

Volochkova és a Bolsoj Színházban

Volochkova és Sobchak

Konfliktus két előkelőség tartott több mint 10 éve. A pletykák szerint az egész kezdődött, mert az a tény, hogy egy napon kérésére édesanyja Sobchak napvilágra az akkor kevéssé ismert Volochkova. Hálából erre balerina állítólag elvitte akkori barátja Sobchak üzletember Vjacseszlav Leibman, Volochkova bár ő tagadja, hogy közte és Leibman volt olyan szoros kapcsolatot. Azóta a konfliktus Sobchak időről időre teszi magát érezte.

„Amellett, hogy a nevetés, én Volochkova nem okoz semmit. Kis összejövetelt, és tudom, hogy minden a férfiak. Ez az egyetlen dolog, ami idegesít, - akkor nem lehet egyszerre „fehér hattyú”, és a fő Moszkva „” tisztább „- mondta abban az időben Sobchak, utalva a promiszkuitás szexuális kapcsolatokban balerina.

Egy másik alkalommal, az ünnepek alatt, a Maldív ahol mind a világi díva egyszerre voltak Sobchak felkerül a hálózat fényképpel, parodizálni a híres zsineg Volochkova. „Xenia, tudom még mindig nem ad békét. Én soha nem vágott egy követ téged, még a legnehezebb időkben az életedben. Veled ellentétben. Te mindig próbálják utánozni az én nyújtás. Szánalmas. Bocsánat. Maga a második viszont erősítést! Talán nagyobb munka! Ellenkező esetben, ha elengedjük a kezét, akkor minden fog esni. És nem csak akkor (sajnos)”- mondta a balerina Sobchak. Kölcsönös gúnyolódásaikat mindkét oldalán látható, hogy ezen a napon.

Volochkova és Igor Vdovin

Az ő 37. születésnapját balerina megköszönte a szociális hálózatok, a volt férje, Igor Vdovin drága ruhákat, amelyek állítólag neki. „Te megzavarja valami. Nem adta meg a ruhát. És kérem, hagyjon békén „- hirtelen üzletember azt mondta.

Válaszul erre Volochkova ő lecsapott a volt házastárs, amelyben bejelenti, hogy nyilvánosan is tartozott neki egy nagy halom pénzt. „Ez nem egy ember. Nem vártam. A pénz, amit adott a ruháimat, amikor a mamám nem lenne elég, még a szegély. Nem adja el a ruhát? Alacsony ... Te add vissza a pénzt. És nem tesznek mást, becstelen. A lányom nem tud megbocsátani. Én már egyedül hagyni ... együtt jóga és a szex évente kétszer. Ön hozza vissza a pénzt, és nem hagyja el a lányát hajléktalanok. Az egyetlen dolog, amit mondhatok. lányom könnyek, soha nem fogom megbocsátani, mert te nem érdemes őket. Felejtsd minket! „- írta egy balett-táncos.

Egy kicsit később, egy balerina otthon betörtek, míg ő Volochkova Vdovina megvádolták és új felesége. „Milyen idióta tartja 400 ezer dollár otthon? Mi legyen az agy csirkék tartani a pénzt otthon, ha van egy személyes fiókot?! „- válaszolt Vdovin teljesen tagadja, hogy bármi köze a bűncselekményt.

Volochkova és az árvíz

Azonban míg sok felháborodott, hogy összefüggésben katasztrófa táncos, hogy egy igazi fotózásra. Volochkova volt látható a vödör a kotró, azokkal az árvíz sújtotta, valamint az önkéntesek, akik dolgoztak az elszámolási a törmelék. Sok internetezők találtak ilyen viselkedés méltatlan PR a háttérben a tragédia.

Ez Volochkova azt mondta, hogy csak minél több figyelmet a tragédia. „Az emberek, kedvesebb. Szeretném felhívni a figyelmet, hogy a tragédia. A TV-ben a léptéke nem látható. Néha egy egyszerű megjegyzés - már segíteni. Ha drágább MChSniki részeg kóborol itt baj, én jelent a háttérben árvíz legalább felhívják a figyelmet a problémára „- írta egy balett-táncos, múló sértő mentők. Elítélve neki később az úgynevezett „mosott bakot.” „Azt hiszem, rossz néven elvileg a jelenlétét a világban” -, majd panaszkodott Volochkova.

Volochkova és opera műfajára

„Ez olyan, mint egy szobor. Ez áll jelenleg, és valószínűleg maga gúnyolódik velem. Hogyan? Úgy érzi, nagy, és én csak sétálni. Bujor igyekszik minden alkalommal ölt vokális képességeit, viselkedik kihívóan. Minden idejét a projektben való részvétel, soha nem kaptam jó tanácsokat, nem támogatott engem erkölcsileg. De ezek a szükséges dolgokat a színpadon. Sikerült egy duettet vele „-, akkor panaszkodott, hogy a balerina. Volochkova levelezésben MAIL SAVE azt írta, hogy az elmúlt partner - egy igazi férfi, és ő maga - „hisztéria, nem akarja, hogy segítsen, és szar.” Balerina majd elismerte, hogy ő várja, hogy a végén a show.

Az operaénekes magát állandóan panaszkodott, hogy ez hihetetlenül nehéz dolgozni ilyen nehéz osztályon. „A mai nap egy csoda! Nehezen azonosítható újabb három dal, ami AV képes énekelni „- tette csipkelődött egyszer Bujor ő microblog. Végül azonban az énekes bocsánatot kért a táncos, és a pár egyeztetni nyilvánosan.