25 dolog, amit egy nő soha nem fogja megérteni a férfiak
Szerint a férfiak, sok dolog van, hogy nehéz a nők, hogy megértsük őket. GR összegyűjtött megerősítik, hogy a Reddit és példákat ad a szavakat, férfiak:
1. Mi nevetni, sírni és szenvedni, „A férfiak vannak érzései. Nevetünk, sírunk és szenvedünk. Kérjük, vegye figyelembe ezt, és kezeljenek minket, mint mi veled bánjanak. Ne gondoljuk, hogy mi vagyunk érzéketlen óriás, és mondja el nekünk, hogy legyenek „férfiak”, úgy döntöttünk, hogy ossza meg a problémákat. "
2. Nincs olyan érzelmi támogatás, a nők, a „Nem tudom, olyan ember, aki nem tudtam panaszkodni, ha a rossz hangulat. Bár, persze, minden, amit tehetünk - panaszkodnak egymással. "
3. Néha meg kell beszélni az érzéseinket „Időnként úgy érzem, egy erős vágy, hogy megosszák érzelmek és érzések.”
4. soha nem beszél a barátaival a hüvelybe a mi lányok, ellentétben veled, aki tárgyalunk tagjaink On élmény soha nem volt, hogy megvitassák a nemi szervek lányom. Bár az ex-barátnőit aktívan tárgyalunk a pénisz és a pénisz az ő ismerősei. Ha azt mondjuk, nincs, a férfiak nem érdekli komolyan beszél. "
5. Denial - ez kínos és fájdalmas „Nem fogunk meghalni a fájdalomtól, ami összehozott minket, hogy nem sikerült, mert egyszerűen dühös idején. És mindez azért, mert hogy ha nem - ez mindig szégyen és gyűlölet. "
6. A férfiak nem csak a szexre vágynak, „A férfiak nem akarnak” semmi más, mint a szex „egyszerűen nem akarnak minden szex nélkül.”
7. Mi történne amúgy „Két dolog. Fogalmam sincs, hogy mi az a dolog ami tetszik, amíg nem találkozunk benne. Ha megkérdezed, hogy mit gondolok a ruha, azt mondják, hogy nem a fogalom. És valóban, fogalmam sincs. Ez csak egy ruha. És mégis, ha azt mondom, hogy nem érdekel, én tényleg nem érdekel. Amikor megkértek, hogy válasszon a két triviális dolgokat, én tényleg nem érdekel, hogy válasszon a végén. "
30 napon megteremti a tökéletes női test
9. Néha azt akarjuk, hogy egyedül „Néha szeretnék egyedül lenni, pihenni, hogy feküdjön le, vagy játszani. Nem mintha fáradt vagyok rád, csak kell egy kis magánélet, mint te. "
10. Srácok megalázhatja vicc egymással, amennyit csak akar, és még mindig barátok, „A férfiak szabadon hívják egymást legundorítóbb nevét és még mindig barátok. És most menj, és próbálja felhívni a barátnője „csúnya darab szar”, és mi jön belőle. "
11. Mi lehet élvezni a csendet, „Mi lehet igazán élvezni a csendet, és ez nem jelenti azt, hogy zavarban vagy mi mérges.”
12. Ismerkedés és flörtöl - mindez ad néha túl nehéz, „Mi nehézségekkel küzdenek a társkereső és új kapcsolatok. Akkor nem lesz kedves, aranyos, és üljön, várjon, amíg a fele jön a megfelelő időben. Akkor vegye magát ebben az időben. Egy másik nagyon fontos, hogy mindig győződjön meg arról, költségek egy kicsit félénk, és máris elment. Tudom, hogy egy csomó csodálatos fiúk, akik minden elrontotta az elnyomást. "
13. Férfi barátság épül alkalmi feledékenység „Férfi barátság - egy egyszerű ügy. Akkor felbőszít egymást, hogy ostoba dolog, de felejtsd el az egészet fél óra alatt. Már az egész életem soha nem látott egy női barátság képes volt dolgozni ugyanazon elv. "
14. Srácok tud harcolni, és egy másodperccel később barátokká válnak, „Az a képesség, a fiúk első csapott egymással szemben, és a szó szoros értelmében egy második, hogy a barátok. Ez a furcsa kapcsolat után veszekedtünk valakivel. "
15. A társadalom túl nagy a nyomás, „Meg kell érezni a nyomást, hogy milyen fontos az, hogy” egy ember”, és még csak nem is a nőktől, és a többi embertől. Az egész természet a verseny és hogy milyen pocsék érezzük, ha megértjük, hogy nem képes elérni valamit. "
16. Azt szeretnék gratulálni túl „A férfiak szeretik a bókokat. Semmi sem tesz minket annyira boldog, mint a pillanat, amikor azt mondják, hogy van egy jó illata / néz, és így tovább. Lehet, hogy ezért vagyunk lezuhanyozott a bókokat nők úgy, hogy úgy bánnak velünk, ugyanúgy, ami számunkra bókokat gyakran. "
17. Ha valaki nehéz nyerni, ami azt jelenti, hogy egy személy nem érdekel „All értem, de ők továbbra is csinálni. Ha valaki nehéz nyerni, akkor tegye a hatalmat. De nem tettem. Csak elhalad, tudva, hogy a lány rám köpött. Volt egy vicces, amikor pár héttel később, mindegyik egy lány megkérdezte, miért egyesült, és abbahagyta a távon, ő már várt erre. Azt csak kérünk cserébe, tegye utazás egy időpontra, és háromszáz kísérlet egyetérteni vele a következő ülés nem tekinthető?”.
18. Mi nem adja meg a pénisz „Sajnos, nem voltak alávetve méretének kiválasztását a méltóságunkat.”
19. Annak vertek nem menő „Amikor megkapja egy vicc, néha fájdalmas, és ha van egy nagyon, nagyon fájdalmas. Mi nem reagálnak, és még nevetni, de úgy gondolta, van olyan, hogy ha volt egy férfival, elmondtam volna neked. "
20. Amikor azt mondja, hogy ne javítsd meg „kifejezések a szellem” Nem akarom, hogy kell javítani valamit „csak azt jelenti, hogy minden, ami egy nőnek szüksége van - csak adj neki egy esélyt, hogy panaszkodni.”
22. Nem hagyja, hogy bármi magyarázat „minden lehetőséget meg kell mindent megmagyarázni, egyszerűen nincs esély.”
23. Még mindig a köröm, a haj és cipő „Számunkra ezek a kis dolgok - ugyanaz a dolog. Hogyan, akkor nincs változás. Ha tetszik egy lány, mint nekünk sem. "
24. Mi lehet az érzelmi, mint te „furcsának tűnhet, de a férfiak is lehet érzékeny és érzelmes, mint a nők, csak a társadalom gyermekkora óta nem diktál nekünk nem látszik.”
10 lépés, hogy megszabaduljon a mesés kapcsolatos várakozások
25. A férfiak szocializált nyersolaj viccek egymással, hogy nem beszélnek komolyan „... És a nők neveltetésük, csak gratulálni egymásnak, nem beszélnek túl komolyan.”
Forrás: MoiMozg