18 Vélemények a Rive Gauche a Jekatyerinburg g március 8. utca, 46

Veszek a Rive Gauche folyamatosan és hosszú ideig, én vagyok a tulajdonosa Aranykártya. Áruházláncok, mint a nagyon sok, mert nagy kedvezményekkel kozmetikumok és parfümök LUX- osztály, vannak márkák, mint a Moltobene, amelyek ritkán találhatók más boltokban. Lányok értékesítési tanácsadók mindig udvarias, segít kiválasztani a megfelelő terméket. Láthatjuk a rendelkezésre álló szükséges védjegy bármely üzletben a város egy speciális képernyő telepítve a parketten, ha hirtelen nem volt ott. És persze, születésnapi ajándék. további ›

Szeretem a „Rive Gauche” a SEC csúcs. Előfordul, hogy a legjobb ajánlatokat van, akkor nem tud visszautasítani. Nemrég vettem egy szempillaspirált és a rúzs van. A második terméket kétszer 50% kedvezményt. Én rendszeres ügyfele a boltban, ő soha nem bánta.

Shop „Pu Ghosh” Városunkban már régóta népszerű, valamint üzletek, mint például a „L'Etoile” és a „Ile de Beauté”. Bolt „Rive Gauche” Tyumen város elhelyezett több nagy bevásárló központokban található a városközponttól, és hálóval. Gyakran látogassa meg a bolt „Rive Gauche”, olyan közel, hogy a munka és ebéd tehet valamit magának, hogy vizsgálja meg, vagy válasszon egy ajándék. Érdekes, hogy a külföldi nevét tárolja veszünk sokáig, és néha még nem gondol a transzfer. további ›

Már elfelejtette, mit kell vásárolni kozmetikumok és parfümök az üzletekben, mert mind-mind itt. Az üzlet és az ár és a minőség tetszik, soha nem sikerült. Ki megrendelések után két órán belül vissza a hívást a menedzser, és meghatározza a sorrendben. Ők nagyon gyorsan nem kell sokáig várni a szállítás Voronyezs a hét folyamán, de ez a maximum általában szállítják 3-4 napig. Köszönöm az ügyfélnek.

Talán az egyik legszebb üzletek illatszerek és kozmetikumok. Mint az a tény, hogy az illatanyagok a teljes eredeti, és nem találkoznak egy hamis. Mintegy smink, azt lehet mondani, hogy a tartomány széles körű, és mindig van valami új. Veszek itt samponok és krémek, és egyéb apróságok. Általában egy nagy áruház megfelelő árak és barátságos kiszolgálás.

Belenézett a Rive Gauche, és rendkívül boldog! Eleinte mentem habozás nélkül állni kozmetikumok Fresh Line. Ez a márka biztosan külön figyelmet érdemel - természetes és nem tesztelték állatokon. Plusz, minden alkalommal én a kozmetikumok soha nem volt allergiás reakció vagy más probléma. Aztán megkereste alapja és szempillaspirál. Jártam egy kicsi, de nem tudta eldönteni, ezért jöttem, hogy a támogatás. további ›

Barangolás a Megallanu, eszembe jutott, hogy el kell mennem vásárolni egy szempillaspirál. L'Etoile mentünk egyszerre. Maradtam Rive Gauche. Jöttem, és eltűnt. Girlfriend kezdett ugratás nekem, hogy valószínűleg úgy döntött, az autó gyorsabb, és megvette. Ja, és gyorsabb. De mit lehet tenni, ha tetszik az egyszerű, klasszikus kefe nélkül ívek, gyöngyöket. Állni Clinique most jött bámulni, mert nem vagyok kész vásárolni festék több mint ezer. És mit gondolsz, látom a tinta a megfelelő ecset és akciók! Ehelyett 1400 ára 599 Következő ›

Elmentem egy lyumenevskoy dolog, és tudta, hogy szükségem széle) arról csak a minap. Ő is ott volt, de Lumene állni nem azonnal talált, megkérdezte az első sarkon tanácsadó - ő tartott engem, feltűnés nélkül meséltek frissítéseket. Amikor megtalálta, hogy szükség van egy árcédula kiderült, hogy nem hívott az a lány, ő tisztázta (bár részt vesz a kibontakozó kozmetikusok máshol). Általában vettem Base smink Lumene század - nagyon elégedett, smink tesztek telt el! A Reeve Gaucher még. további ›

Nem is olyan régen, jártam a boltban egy barátja. Mi csak elégedett. egy tisztességes szintű szolgáltatást, akkor egyértelmű, hogy az eladók tudják a dolgukat. Vettünk nem csak mi terveztük, de még mindig sok a kapcsolódó termékek. Így tartani a fiúk a legjobb eladási és a vásárlók az Ön számára. Örülök, hogy a box office van egy csomó ajándékot élvezetes! Ön a jólét.

Rive Gauche több szerelmes szentpétervári amikor ott éltem 1, 5 év. A St. Petersburg az üzletben csak minden sarkon, minden kerületben, minden bevásárlóközpont és így tovább. N. A város még tréfásan nevezik a „város a színes csomagokat Rive Gauche”, mert ez még csak minden menjen velük. Elmentem a samponok szőke márka Lee Stafford (Nagyon szeretem), így a boltban is fellépett, még mindig harapós és névjegykártyatartók Lee Stafford brit zászlót bemutatni. Boldogság!

Rive Gauche már régóta indokolt gondolataimat a legjobb parfüm áruház. Mindig a legjobb választás, és úgy érezte, hogy a boltban van elhelyezve a minőség, és ez nem kis árat, de ezek a szabályok. Mint egy törzsvendég, mindig a rendszer kedvezmények. Sikerült egy halom ajándékot a jutalék formájában. Csináltam sok ajándékot a barátnője, anya, és önmaga, természetesen.

Széles körű, diszkrét és barátságos tanácsadók, újabb sor kozmetikai, üdvözlő a belépési és kilépési elbúcsúzni az őr, vettem egy pár nappal ezelőtt a kedvenc íze „Fahrenheit” nélkül „lány shtooooo azonos muzhskiiiieeee?” - sikolyok konsultantsh Letual. Megfelelő interakció az ügyfelek és a minőség, valamint széles választéka - ez mi motiválja, hogy vásárol a hálózat + jó kedvezmény Aranykártyás, valamint a különböző bónusz pontokat. Mindez nem hagyja közömbösen.

Én mutatták be igazolásokat a Rive Gauche. Én általában nem ott, egy kis remény még (minden alkalommal) a készülék degeneráció LEtual vagy akár vásárolt vámmentes vagy kozmetikus lány. Nos. Az első alkalommal jöttem, amelynek célja, hogy vásárolni rúzs. Számomra sokáig nem jött senki. Meg kellett emelni a hangom egy kicsit, és én hozzá egy kislány tanácsát. Rúzs Kellett a legtöbb unalmas, anélkül, hogy a csillogás. Girl, úgy vélem, már megbirkózott a tevékenység 100% -os, és rájöttem. további ›

Kapcsolódó cikkek