7. A legrövidebb házasságok hazai csillagok - oldal
Anna Khil'kevich Anastasia Zavorotnyuk Elena Korikova más színésznő, aki már házas kevesebb mint egy év.
Elena és Dimitrij Korikova Lipskerov

Első férje az orosz színésznő Elena Korikovoy író volt és drámaíró Dmitry Lipskerov. A házasság a pár csak addig tartott, 11 hónap és szakítottunk, mert a féltékenység művész. „Az év zárult Lena én szörnyű fáradtság. Ennek oka az elválasztás volt banális: Lena tűnt, hogy volt ott valaki. Éjjel és nappal nagged róla. Bár én mondtam neki százszor, mint a lélek, hogy azt mondják, hogy ez nem így van - mondja Dmitrij a házasságról. - Mi is az a boszorkány néhány elment, így ő varázsolt nekünk békét és boldogságot. Nem megidézni. Elváltak. "
Másnap Zbruev, Lipskerov és Korikova találkozott közel a metró „Red Gate”. Elena jött a találkozó egy kisgyerek. „Én már azon, hogy egy ilyen törékeny teremtés felszabadítással ne ejtse le a gyermeket, és megkérdezte, hogy a baba egy bizonyos kapcsolatban Zbrueva - osztja emlékek az író. - Alexander azt mondta: „Alig ismerjük egymást. Tudom, hogy Lena tanul VGIK. De fogalmam sem volt, hogy van egy fia „(Elena szült Arseny tanítványa éve, és még mielőtt a fiú születése szakított apja - .. Megjegyzés 7days.ru.).
Séta után Lena meghívott Dmitri meglátogatni, de ő visszautasította. „Én egy ilyen nők meghatározása mindig kínos. És ha a hölgy alig ismerte, és ő volt útközben felhív egy látogatást, menj vonakodva. Érdektelen és idegesen. Nem mentem”- ismerte Lipskerov. Egy idő után, a bimbózó színésznő kérte a drámaíró, hogy segítsen neki folytatni dolgokat új bérelt lakásban. „Korikova állt a székletben - kicsi, vékony - és rendezgette a polcok ételek, az ablakon ragyogott a napfényben, s egész alakja áthatja ... Ekkor vettem észre, hogy valami nekem még mindig szükség van” - osztotta író.
Dmitry Lipskerov: „Mi Korikovoy vágni a gyors”
Az ülés után kezdtem egy ügy, ami hamar vált a formális házasság. Szerint Lipskerova első családi élet Korikovoy jól megy. „Amikor összeházasodtunk, Lena azonnal reinkarnálódott a tökéletes feleség - az író mondja. - főzés, mosás, teljesült az én szeszélyeit. " De az idő múlásával, a helyességét felesége lett bosszantó. „Len, valami annyira jó ...” - és úgy tűnik, az utolsó szó mondta, túl hangsúlyosan, - mondta Dmitrij. - „Nem tetszik?” - vonta meg a vállát a felesége. És másnap felébredtem egy első osztályú kurva. Mert minden mosodai térülnek érdeklődéssel!”. Ezután a pár kapcsolata romlani kezdett napról-napra. A pár összeveszett, majd szétesnek, majd beleegyezett.
Miután élt házasságban körülbelül egy év, Dmitry és Elena elváltak. „Korikova szeret. Csak egy üzletember ő értékes nekem, mint az író. Ez minden „- foglalta össze a 11 hónapos házasság egy fiatal színésznő jól ismert író.
Filmek a csillagok:
Még nem tag? bejegyzés