16-éves lánya Larissa Guzeeva nyíltan beszélt a kapcsolatot édesanyjával, kozmopolita magazin
Színésznő és műsorvezetője „Házasodjunk!” Larisa Guzeeva rendszeresen engedékeny előfizetőknek Instagram képek a gyerek: 25 éves fia, George az ő második házassága Kakha Tolordava és 16 éves lánya Olga harmadik férje. Szövetség elnöke a Vendéglátósok és szállodások Oroszország Igor Bukharov.

Azonban az ő kapcsolata az örökösök egy híresség beszél kicsit. Megvilágítani ezt a kérdést úgy határozott, kisebb lánya színésznő. amely nyíltan beszélt magukat, és közli az anyjukkal csillag.

Mint kiderült. Larissa nem szemrehányást lánya döntését. Szerint a szavait. lustaság az intelligencia jele, és hogy. Olga úgy döntött, hogy egy kis szünetet, mielőtt egyetemre. ez rendben van, hogy nem látni.
Mindegyik részt benne: a művész létrehoz portréi csillagok. Ennek nyalás
Vallási szerepet. amely majdnem hozta a színészek őrült (néhány még mindig csökken)
Ezen felül. ismerte el. hogy ő és az anyja bizalmát, és ő nem elrejteni azt. „Ő nem szeret. ha ő nem mondja, vagy hazudik. Három év, loptam a zsebkendőjét, és mögé az akkumulátort. Anyu szinte őrült. míg keresi. Gondoltam. hogy ellopták ... Akkor zsebkendőt talált. A megtévesztés fedezték fel. Nem emlékszem. milyen szavakat mondott nekem. hogy nem lehet csinálni. de azóta igyekszem nem hazudni neki, „- mondta a lánya Guzeeva.

Olga nagymamájával
Szavai bizonyult Larissa. mond. hogy nem szenved. mikor hazudik, vagy nem adják, amit ígérnek. Televíziós műsorvezető elismerte. hogy az összes többi bűncselekmény, akkor csukja be a szemét. de fekvő színészi „mint a vörös posztó a bikát.”
← Kattintson a „Like” és kövessen minket a Facebook-on