20 éves a „Buffy” évfordulója alkalmából a sorozat elmondjuk, akik kitalálták, thr Oroszország
Rajongók a Buffy, a vámpírok réme legendás, ma ünnepelte 20. születésnapját, mivel az első epizód a sorozatban. Gail Berman, a termelő a sorozat, elmeséli, hogyan jött az ötlet fordult a végzetes film Buffy a sorozatban, és hogy azt eredetileg szánták csinálni.
Ahogy megbeszéltük adaptációja „Buffy” TV korai szakaszában?

Mennyire volt nehéz megtalálni szereplők szerepének Buffy és Angel?
Casting director volt Marcia Shulman. Hiszed vagy sem, de amikor megláttuk a Sarah Michelle Gellar, a gondolat, hogy ő lesz a kiváló Cordelia! (Nevet) A szerepe Buffy kerestünk egy csomó lány. És láttuk a Sarah minta véletlenül a szerepet -, és megérteni, hogy ez tökéletes. Aztán, casting folytatta és azt találtuk, David Boreanaz. Volt egy másik színész, aki venné a szerepét egy angyal, de nem hiszem, hogy megteszi. Ő egyébként még mindig az iparág - így nem fogok mondani, ki volt az, de biztosan nem volt alkalmas egy angyal. Mi Marcia közvetlenül veszekedés ebben a témában. Csak amikor Dávidhoz - Olyan fiatal volt, csak egy kezdő. De amikor belépett a szobába, rögtön gondoltam: „Ennyi”
Vagyis azt, hogy "Team Angel"?
Én mindig a „csapat Buffy és Angel”! Még soha nem volt a „Team Spike!”

Amikor rájössz, hogy a „Buffy” lesz a hit? Azt hiszem, az emberek szeretik a show, mert 20 évvel később?
Nem! Akkor ez egy érdekes időt, mert a show kezdett alakulni egy eleme a populáris kultúra, és nem biztos, hogy valaki szándékosan dolgoztak rajta - természetesen nem vezető 20th Century Fox Television és a Warner Bros. Hozzáállása ehhez csak néhány ember, akik ezekben a vállalatokban, és megtartják ujját az impulzus. Fontos ebben a folyamatban voltak Susan, Jordan és Peter Roth, jelenlegi elnöke Warner Bros. Televízió. majd irány a 20th Century Fox Television. Általában, amikor a show még csak most kezdődött, senki sem gondolt, hogy minden öntsük ki. Ne feledje - a pilóta nem is rendelhető! De Susan és Jordan úgy döntött, hogy még mindig azt a holtszezonban. Megértették, hogy csinálunk valami új és fiatalok. Joss hang szólalt meg.
Mivel a sorozat megváltoztatta a karrierjét, akik részt vettek benne?
Amikor a show alakul kulturális jelenség - persze, a változás és az élet hozza. El kellett hagynia a társaság Sandollar, hogy vegyenek részt a „Buffy”, aztán átkerült a Regency. Ezek voltak a pillanatok, amikor új életet kezd, és nem néz vissza. Amikor ez megtörténik - nem csak gondolj bele. Studios, hogy már a Santa Monica és a stúdió nem néz! Ők voltak a régi raktárak patkányokon. Nos senki sem gondolt a show sikere, ezért helyeztük ezeket a romokat. Minden meg voltak győződve arról, hogy mi nem fog sokáig tartani.
Mit gondolsz, miért „Buffy”, így lőttek - és 20 évvel később még mindig fontos?
Joss létre egy nyelvet teljesen érthető fiatalok. Ő teremtett egy metafora leírni serdülőkorban. És a tizenévesek és a vámpírok szembesülnek ugyanazokkal a problémákkal szembesül, és Buffy. Véleményem szenvedés. Az az elképzelés, összegyűjtésével minden alkalommal, nehézségek serdülő sorsok, mind az érzéseiket, a fájdalom, a mély élményt, és megmutatjuk, mint metaforikusan - ez még mindig közel az emberekhez. Mindig beszélni róla az interneten. Ez időtlen. Szerencsém volt, hogy én az élen, akik látták a szülés, mint egy művész Joss. Ez a legszebb dolog az egész történet „Buffy”.
Mintegy „Buffy” Gyakran mondják, hogy megváltozott a nőkről alkotott kép a tévében. Ez miért akart lépni a történet a TV képernyőjén?
És mivel nem volt más történetek és karakterek is fontos, hogy a sorozatban.
Willow, akit Alyson Hannigan, egyike volt a kevés zsidó karakter egy időben! Azt ez alkalommal feltett egy csomó kérdést. Fiatal zsidó lány a tévében volt ritka. És sok lány imádta Willow érte. Ő - egy nagyszerű barát, intelligens és hűséges.
Ugyanakkor segített megtörni az jön ki a TV-ben és más LMBT karakter és kapcsolatokat, amelyek szokatlanok voltak kis képernyőkön.
Igen, ez csak egy forradalom. Bár, azt hiszem, a mi sorozat, általában minden forradalmi volt. És közben megy természetes. Ez azt jelenti, hogy senki sem fog szándékosan fedezni ezt vagy azt a jelenséget - és mégis, már beszéltünk általában körülbelül minden jelenség a világon.

Személyesen befolyásolja történeteket Joss?
Amikor hallottam a történetet a „láthatatlan lányok” (Season 1, Episode 11 - „szem elől, ki az elme”) - vagyis én nagyon jól érthető. Ez a kedvenc története a korai epizódok, mert azt teljesen megérteni egy lány, aki úgy érzi, láthatatlan, és senki nem figyel - olyannyira, hogy ez tényleg láthatatlanná válik. Ez a láthatatlan lány nevezték asszisztensem Marcy Ross, ami ma - Elnök Skydance Televízió. Mi Marie, talán az egyetlenek, akiknek ez az esemény - a kedvenc, de mi ez a valódi oka.

Gail Berman Nem is olyan régen azt mondták, hogy csak várni szót Joss - és a show folytatódik. Hogy ez azért lehet, mert a szó? Nem lehetetlen, hogy feltámassza ezt a műsort?
(Nevet) leszek boldog, hogy megkapja a hívást Joss. Én, természetesen, saját ötleteket, hogyan lehet újraéleszteni a sorozat, de nincs értelme. Minden lesz, ahogy ő mondaná. És én mindig azt mondják, hogy mindez - érdeme, Joss. Igen, támogatja őt, és mindent megtett érte, de a történet maga, annak irányát, script és stílusát elbeszélés - ez Joss.
Mint újjászületett sorozat elfér egy modern telepeyzazh?
Hogyan évfordulóját ünnepeljük - felülvizsgálja a show?
Beszéltem a lányommal, aki a fő rajongó „Buffy” a Földön. Ő öltözött a Halloween Buffy és barátai bemutatta a show. Azt hiszem, találkozni fogunk, és emelje a pirítóst, hogy kedves Buffy.