20 éves a „Buffy” évfordulója alkalmából a sorozat elmondjuk, akik kitalálták, thr Oroszország

Rajongók a Buffy, a vámpírok réme legendás, ma ünnepelte 20. születésnapját, mivel az első epizód a sorozatban. Gail Berman, a termelő a sorozat, elmeséli, hogyan jött az ötlet fordult a végzetes film Buffy a sorozatban, és hogy azt eredetileg szánták csinálni.

Ahogy megbeszéltük adaptációja „Buffy” TV korai szakaszában?

20 éves a „Buffy” évfordulója alkalmából a sorozat elmondjuk, akik kitalálták, thr Oroszország

Mennyire volt nehéz megtalálni szereplők szerepének Buffy és Angel?

Casting director volt Marcia Shulman. Hiszed vagy sem, de amikor megláttuk a Sarah Michelle Gellar, a gondolat, hogy ő lesz a kiváló Cordelia! (Nevet) A szerepe Buffy kerestünk egy csomó lány. És láttuk a Sarah minta véletlenül a szerepet -, és megérteni, hogy ez tökéletes. Aztán, casting folytatta és azt találtuk, David Boreanaz. Volt egy másik színész, aki venné a szerepét egy angyal, de nem hiszem, hogy megteszi. Ő egyébként még mindig az iparág - így nem fogok mondani, ki volt az, de biztosan nem volt alkalmas egy angyal. Mi Marcia közvetlenül veszekedés ebben a témában. Csak amikor Dávidhoz - Olyan fiatal volt, csak egy kezdő. De amikor belépett a szobába, rögtön gondoltam: „Ennyi”

Vagyis azt, hogy "Team Angel"?

Én mindig a „csapat Buffy és Angel”! Még soha nem volt a „Team Spike!”

Amikor rájössz, hogy a „Buffy” lesz a hit? Azt hiszem, az emberek szeretik a show, mert 20 évvel később?

Nem! Akkor ez egy érdekes időt, mert a show kezdett alakulni egy eleme a populáris kultúra, és nem biztos, hogy valaki szándékosan dolgoztak rajta - természetesen nem vezető 20th Century Fox Television és a Warner Bros. Hozzáállása ehhez csak néhány ember, akik ezekben a vállalatokban, és megtartják ujját az impulzus. Fontos ebben a folyamatban voltak Susan, Jordan és Peter Roth, jelenlegi elnöke Warner Bros. Televízió. majd irány a 20th Century Fox Television. Általában, amikor a show még csak most kezdődött, senki sem gondolt, hogy minden öntsük ki. Ne feledje - a pilóta nem is rendelhető! De Susan és Jordan úgy döntött, hogy még mindig azt a holtszezonban. Megértették, hogy csinálunk valami új és fiatalok. Joss hang szólalt meg.

Mivel a sorozat megváltoztatta a karrierjét, akik részt vettek benne?

Amikor a show alakul kulturális jelenség - persze, a változás és az élet hozza. El kellett hagynia a társaság Sandollar, hogy vegyenek részt a „Buffy”, aztán átkerült a Regency. Ezek voltak a pillanatok, amikor új életet kezd, és nem néz vissza. Amikor ez megtörténik - nem csak gondolj bele. Studios, hogy már a Santa Monica és a stúdió nem néz! Ők voltak a régi raktárak patkányokon. Nos senki sem gondolt a show sikere, ezért helyeztük ezeket a romokat. Minden meg voltak győződve arról, hogy mi nem fog sokáig tartani.

Mit gondolsz, miért „Buffy”, így lőttek - és 20 évvel később még mindig fontos?

Joss létre egy nyelvet teljesen érthető fiatalok. Ő teremtett egy metafora leírni serdülőkorban. És a tizenévesek és a vámpírok szembesülnek ugyanazokkal a problémákkal szembesül, és Buffy. Véleményem szenvedés. Az az elképzelés, összegyűjtésével minden alkalommal, nehézségek serdülő sorsok, mind az érzéseiket, a fájdalom, a mély élményt, és megmutatjuk, mint metaforikusan - ez még mindig közel az emberekhez. Mindig beszélni róla az interneten. Ez időtlen. Szerencsém volt, hogy én az élen, akik látták a szülés, mint egy művész Joss. Ez a legszebb dolog az egész történet „Buffy”.

Mintegy „Buffy” Gyakran mondják, hogy megváltozott a nőkről alkotott kép a tévében. Ez miért akart lépni a történet a TV képernyőjén?

És mivel nem volt más történetek és karakterek is fontos, hogy a sorozatban.

Willow, akit Alyson Hannigan, egyike volt a kevés zsidó karakter egy időben! Azt ez alkalommal feltett egy csomó kérdést. Fiatal zsidó lány a tévében volt ritka. És sok lány imádta Willow érte. Ő - egy nagyszerű barát, intelligens és hűséges.

Ugyanakkor segített megtörni az jön ki a TV-ben és más LMBT karakter és kapcsolatokat, amelyek szokatlanok voltak kis képernyőkön.

Igen, ez csak egy forradalom. Bár, azt hiszem, a mi sorozat, általában minden forradalmi volt. És közben megy természetes. Ez azt jelenti, hogy senki sem fog szándékosan fedezni ezt vagy azt a jelenséget - és mégis, már beszéltünk általában körülbelül minden jelenség a világon.

Személyesen befolyásolja történeteket Joss?

Amikor hallottam a történetet a „láthatatlan lányok” (Season 1, Episode 11 - „szem elől, ki az elme”) - vagyis én nagyon jól érthető. Ez a kedvenc története a korai epizódok, mert azt teljesen megérteni egy lány, aki úgy érzi, láthatatlan, és senki nem figyel - olyannyira, hogy ez tényleg láthatatlanná válik. Ez a láthatatlan lány nevezték asszisztensem Marcy Ross, ami ma - Elnök Skydance Televízió. Mi Marie, talán az egyetlenek, akiknek ez az esemény - a kedvenc, de mi ez a valódi oka.

Gail Berman Nem is olyan régen azt mondták, hogy csak várni szót Joss - és a show folytatódik. Hogy ez azért lehet, mert a szó? Nem lehetetlen, hogy feltámassza ezt a műsort?

(Nevet) leszek boldog, hogy megkapja a hívást Joss. Én, természetesen, saját ötleteket, hogyan lehet újraéleszteni a sorozat, de nincs értelme. Minden lesz, ahogy ő mondaná. És én mindig azt mondják, hogy mindez - érdeme, Joss. Igen, támogatja őt, és mindent megtett érte, de a történet maga, annak irányát, script és stílusát elbeszélés - ez Joss.

Mint újjászületett sorozat elfér egy modern telepeyzazh?

Hogyan évfordulóját ünnepeljük - felülvizsgálja a show?

Beszéltem a lányommal, aki a fő rajongó „Buffy” a Földön. Ő öltözött a Halloween Buffy és barátai bemutatta a show. Azt hiszem, találkozni fogunk, és emelje a pirítóst, hogy kedves Buffy.