2018 Hogyan lehet megváltoztatni a android usb üzemmódban csatlakoztassa egyetlen díj android

Androidok .help orosz Android-közösség.

Láttam a HTC Android készülékek, amelyek kapcsolódnak mód kiválasztása, amikor a számítógéphez csatlakoztatott USB vonalon, míg én mindig megjelenik USB tömeges tárolóeszközt párbeszédablak viszont masszív tároló gombra. ami unalmas, mert néha a vonal lehet ingyenes, és ki / be véletlenszerűen takvsplyvayuschee mindig megjelenik, hirtelen megtámadja belépésem amikor csinálok valami mást. Estsposob kijavítani?

Top 5 Respuesta

A HTC készülékek PCSII.apk. amelyek lehetővé teszik számukra, hogy kiválassza az USB csatlakozási mód. Ha a készülékkel, akkor manuálisan telepíteni:

Használja SQLite szerkesztő, hogy nyissa /data/data/com.android.providers.setting/databases/settings.db

biztosítsa a nyitó az asztal

beleértve a beállításokat, kezdve mount_ums_ 0, majd indítsa újra a készüléket.

UPDATE. Ha még mindig nem működik, próbálja megfordítani debug módban.

Itt láthatjuk az alapértelmezett kapcsolat típusa opciót. Válassza le és telepítse a saját.

Ha módosítani szeretné a kapcsolási mód kiválasztása Próbálja Beállítások -> Vezeték nélküli & amp; Számítógépes hálózat -> USB-kapcsolat. Akkor shoose töltési idő, Mass Storage, lekötni, és megkérdezni, hogyan kell csatlakoztatni.

Nos. Végre megtaláltam. Ez el van rejtve egy teljesen unintuitive helye:

Tovább a beállítások lépés tároló Nyissa meg a menüt, és válassza ki az USB számítógépes kapcsolat

Itt lehet választani az adathordozó (MTP), Kamera (PTP) és tárolás (UMS). Kapcsolja őket, hogy azt a díjat csak.

Legutóbbi kérdések