105 véleménye a horpadás 32 Moszkva, Academic, Vinokourov st, 2

Anna Gorska, a legfigyelmesebb és felelős paradontologa amit valaha is volt, köszönöm neki szépen a szakmaiság és a gondozás, az ő finom ujjaival csinálnak mindent okosan, és teljesen fájdalommentes;) férjem Szergej kifejezni hálánkat a kiváló munka a mi egészséges íny és azért, mert egy jó és kedves ember. Külön köszönet Assistant Boldyreva Anastasia Vlagyimirovna;) Egy igazi profi!

Azt foglalkozni fogínyvérzés, periodontist az orvos, az érintett ebben a kérdésben hat hónapon belül. Fájdalommentesen eltávolítani fogkő, ő kezeli valamit, és az előírt metrogil Dental segített, és nem több vér reggel a konyhában mosogató. Fiatal orvos, de ugyanakkor tapasztalt és kényelmes klinika modern berendezéssel. Tetszett a kezelendő itt minden nagyon jól.

Köszönöm Arhangelszk Anastasia Sergeyevna legjobb fogszabályzó

Jó estét, szeretnék mondani a történetet. Volt távolabbi elzáródás, a felső állkapocs előtt egy nagy és egy kis alsó állkapocs vissza, azt mondta, hogy Arhangelszk Anastasia Sergeyevna, amit soha nem bánta # 10084; # 10084; Az elején én eltávolítottam két foga a tetején, annak érdekében, hogy legyen egy hely, az állkapocs, ahol a visszahúzó elülső fogak, ez nagyon ijesztő, de a valóságban nem olyan rossz, mint amilyennek tűnt, mindezt nagyon szakszerűen és fájdalom nélkül) Paste. azt fogaskerekek az íny rögzített fogszabályozó. további ›

Köszönöm Dr. Marina Haritonova minőségi kezelést. Külön köszönet Szergej Seregin, így a beültetés. Tiszta, minősítési és a szakmaiság, hogy hogyan tudom leírni ezt az orvost. Mivel ezek a tulajdonságok, és válassza ki a klinika, és az orvos!

Szeretném megköszönni Marina Yakovleva, az arany kezét! Okos, szép és jó szakember, aki végzi a dolgát szakmailag! Te, én fogtündér! Felvettek, annak ellenére, hogy ő jött keretében a leginkább közel kezeljük, a megértés és minden szükséges lépést megtesz annak érdekében, hogy az ünnepek futottam gondolkodás nélkül a fogak. köszönöm. Azt tanácsolom mindenkinek.

3 évvel ezelőtt először megfordultam, hogy ezt a csodálatos fogszabályzó. Abban az első találkozón világossá vált, hogy az ember szereti és érti a dolgát! Miután a diagnózis, felesleges „órajele” állapítottak meg nála, és felajánlotta a kezelést. Ennek eredményeként a fogszabályozó kezelés most van egy még harapni és gyönyörű mosoly! Köszönöm szépen!

Hála Violetta Vladimirovna, aki dolgozik a bankfiókban Pioneer. Félelmetes én fehérített fogam. Hosszú habozott eljárás, félt elrontani a zománc, de egyeztetés után Violetta és a válaszokat az összes kérdés aggodalomra, én beleegyeztem. Nem érzett fájdalmat. A fogak jól érzi magát, és egyúttal elegáns fehér. Egy látvány fájó szemét!

Köszönöm teljes szívemből, Irina Orlova a meleg fogadtatás és a magas színvonalú kezelést. Ügyek a fogak sok volt, elment vele körülbelül egy hónap alatt, de Irina tett mindent. Ez az első alkalom az életemben, nem megy a recepción, mint kemény munka. Boldogság és a jólét, hogy te és Irina I. több beteg. És én viszont megy csak neked.)

Azt állítja magát fogsor. Gondoltam volna, hogy egy hosszú idő, hogy megszokja, és zavarja, nincs egyik fogát. Minden félelmeim vannak a múltban. Rövid időn belül az idő telt el a hurrá fogpótlások. Most, mint egy fiatal férfi egy új, szép és legfőképpen kényelmes fogak. Régen gyorsan, és nem sok a szóváltás, hogy érdekel

Foglalkozott az elválasztási 32 Dent, alig volt az ideje, hogy a pecsét, és az egyenetlen óra volna elváltak a fogat. Megvan a Logvinova, látszólag egy fiatal orvos, de öt perc után a párbeszéd rájött, hogy egy nagyon tapasztalt és intelligens szakember. Sokatmondó, minden steril tisztaság és nincs kellemetlen szagokat, azzal, amit általában együtt a fogászatban. Általában, csináltam egy akciót, tedd a pecsét, 40 perc van hátra. Ebéd után fasz indulni készült, de a fájdalom szinte nem érezhető. Miután ezek a látogatások, ne legyen félnek a fogorvosok, én elégedett!

Törölt Academic a nyírfajd. Hatással bölcsességfog. Ezt megelőzően egy másik klinikán nem lehetett eltávolítani. Grouse csendben küzdöttem több mint két órán át, majd eltávolítjuk. Boldog vagyok. Csodálatos orvoshoz.

Tettem a fiam rögzítő rendszer a klinikán 32dent. Nagyon tetszett fellebbezést a klinikára, minden kifejtette, hogy mi szükség van, ejti minden szakaszában a kezelés és a telepítés a kapcsolatot, nem pedig néma swaggered orvosok az önkormányzati kórházak. 4 hónap után a fogszabályozó viselése láttuk az eredményt, a fogak észrevehetően simább. Köszönöm Ponomareva LV osztály szakember.

Szeretném megköszönni Chepikova Szergej Szergejevics a nagy és jó munkát, amit tett a fogaim szerelése implantátumok és koronák. Azt akarom mondani, hogy minden munkát én nem kételkedik a professzionalizmus és ezért úgy érzi, teljesen nyugodt volt, amikor részt vesz a fogamat. Egy férfi és egy profi nagybetűvel, nagyon szerény, de e mögött szerénység rejt egy nagy profi. Ahhoz, hogy a barátok, ha kell. további ›

Köszönöm, Dmitrij Alekszandrovics! Köszönöm a szeretetet a szakma és az emberek, akikkel dolgozik! Vannak jelenleg mesterek arany kezét! Szintén egy hatalmas köszönet minden klinika személyzete „” 32 dent „” Most van egy nagy mosoly! Ő maradt teljesül, és a munka minősége és az ár. Kész voltam a magasabb árat, a kezelés, mert kellemesen meglepett. Tekintetében Nina Smekhova.

Jó napot kívánok. Nagyon tetszett a klinikán „Dent 32” beteg voltam sokáig egy foga, és a látogatás minden addiktív. Itt barátnője azt tanácsolta a klinikán Dent 32 és én úgy döntöttünk, hogy alkalmazzák és nagyon örült. Tettem a tömítés, mivel a kezdeti szakaszban a fogszuvasodás felfedezett és kezelik időben. Hála a klinikán voltam, most már állandó ügyfél!

A fogászatban Dent 32 Academic csökkent az első alkalommal. Azt találták, hogy az interneten keresztül, hogy közelebb hozza azt a munkát, amikor a fogfájás. Nem tetszett, hogy egyszerre rögtön szükséges űrlap, szerződés, töltse ki az volt, hogy időt tölteni rajta. Aztán megcsúszott az irodai papír helyesen fogják kezelni. Ami a kezelés maga nem emel kérdéseket, az orvos, véleményem volt, tapasztalt és tudja, mit csinál. Annyit bemutattam és elmagyaráztam. Legalább egy pár hétig, mentem a kontroll kép. további ›

Azért jöttem, hogy a klinika „Dent 32” a Academic súlyos fájdalom - fogat eltávolítani szükség. Én elfogadta az ugyanazon a napon - mert nagyon szépen köszönöm. Hanem azért, mert a sűrű rekord orvos kellett várni, kb 40 perc. A fájdalom a fogak nem túl szép. Removal jól ment, bármilyen probléma vagy kellemetlenség kínál kiegészítő vizsgálatokat. Az egyetlen hátránya számomra az volt köszönhető, hogy a várakozás. A fogorvos nem kell, hogy vigyen ki a sor.

Foglalkozott a fogászatban Dent 32 zúgolódik Ivan Vladimirovich eltávolítása bölcsességfogak. A recepciós kellett várni. Elvárás, természetesen zajlik terheléses állapot. Jó lenne, hogy rejtvényeket - menekülni. Vagy valami, hogy a beteg ebben az időben, ne hagyja magára. Kávé vagy tea is kínál. Felesleges eltávolítása jól ment, az orvos lakonikus, de a gazdasági tette. A seb begyógyul.

Kapcsolódó cikkek