7 „! Ez volt a kutya, egy hatalmas, koromfekete

7”. Igen! Ez volt a kutya, egy hatalmas, koromfekete .. „Ebben a részben a híres” sátán kutyája „A. Doyle jelentősen hibát vegyi anyag. Nevezze el.

”. Igen! Ez volt a kutya, egy hatalmas, koromfekete. De ez a kutya még egyikünk sem halandó, soha nem látott. A szájából lyukat robbant láng szeme ugrált szikrák az arc és a tarkó csillogott irizáló tüzet. Senkinek a lázas agy lehet elképzelés egy szörnyűbb, még undorító, mint a pokoli lény ugrott ki minket a köd. Szörnyű kutya, akkora, mint egy fiatal oroszlán. Hatalmas szája még mindig világított kékes láng, mélyen ülő szemei ​​köröztek vad tűz körül.

Megérintettem, hogy izzó fej és elvegyék a kezét, láttam, hogy az ujjaim is világított a sötétben.

- Foszfor - mondtam. "

A. Doyle művében nem tartotta foszfor kémiai tulajdonságait. Gondolkodjunk együtt. Foszfor izzik a sötétben, ezért egy fehér foszforral, mert vörös foszfor nem világít egyáltalán. Továbbá, fehér foszfor erősen mérgező, és használja azt a szokatlan módon egy párszor, akkor valószínűleg nehéz. Ezen túlmenően, a fehér foszfor levegő könnyen oxidálódik, miközben halad az 5+ oxidációs állapotban

7 „! Ez volt a kutya, egy hatalmas, koromfekete

Nehéz elképzelni, hogy egy kutya bekent mérgező sav és továbbra is tenni valamit.

Kapcsolódó cikkek