5 legfontosabb életleckék szem előtt tartani, mindig

1. D * RMO történik, és ez teljesen be a világ fejjel lefelé, de ne hagyjuk, hogy szünet van.

Simba azt mondta, „néha előfordul, hogy valami rossz, és nem lehet csinálni semmit, akkor miért aggódni?” Senki sem tudja irányítani a jövőben.

Minden folyamatosan előfordul váratlanul, így nagyon sok, nem tudjuk befolyásolni, de nem ideges minket. És miért? Ha még mindig nem tudja megváltoztatni, hogy mi történt, akkor el kell fogadnia azt, és tanulni együtt élni vele és tovább fejleszteni.

Ne hagyja, hogy a múltban zavarja a jövőben. Még mindig az élet minden előre.

2. Kövesse a szíved, akkor is, ha mindenki ellene van. Tanulj a hibákból.

A szülők és a barátok gyakran adj tanácsot, amit figyelmen kívül, és végül sajnálta, hogy nem meghallgatása. Voltam a szíve, és már épp elég hibát, de ezeket a hibákat, hogy segített vált aki ma vagyok. És ezért én nem bántam ezeket a döntéseket. Én magam az értük felelős, és örülök is.

Légy önmagad, ne módosítsa, hogy bárki. Hallgass a szívedre, és tedd azt, amit szerintük leginkább a maguk számára.

3. Tedd, amit szeretsz, mert boldog lenni - ez a fontos.

Emlékszem, amikor hallottam erről John Lennon:

„Amikor 5 éves voltam, anyukám mindig azt mondta, hogy a boldogság - a kulcs az élet. Amikor iskolába jártam, ő megkérdezte, hogy mi akarok lenni, ha nagy leszek. Írtam „boldog”. Akkor azt mondták, hogy nem értik a feladatot, de azt mondta, hogy nem érti az élet. "

Bármi is volt fontos, hogy amit szeretne. Még ha ez a kis dolgok, mint énekelni a zuhany alatt, vagy furcsa tánc a konyhában. Happiness - a kulcs az élethez. Mi lesz nélküle? akkor kérdezd meg magadtól, ha így minden döntés, és ez teszi boldogabbá?

4. Minden személy és a kapcsolat van valami tanítani.

Ez mind tapasztalat, amelyen keresztül válunk más. Mi nőnek, nőnek, fejlődnek. A legfontosabb dolog -, hogy tanuljanak a hibáikból. Ne csak szenvedni távozott, és elvesztette az emberek, és megpróbál tanulni belőle. És elengedni. Értsd meg, hogy nem minden ember örökké velünk.

5. Soha ne haragtartó.

Kapcsolódó cikkek