3 Gyakorlatok a technikát

3 Gyakorlatok a technikát
Saját technika abból áll, mindössze három gyakorlatokat. Ez a három gyakorlatok az én tapasztalatom az elmúlt 30 év (!), Hogy egy harmonikus egész testet. Ezek elég meggyőző az izomnövekedést. Lehet kérni: miért gondolja így?

Minden sport, a testmozgás teszi a testmozgás, és csak a testépítő gyakorlatok az izmokat nem. Az emberi test több mint hatszáz izmokat. Vajon a sportoló kell tennie, hatszáz különböző gyakorlatokat?

A felszínen az emberi test mintegy 12 myshchnyh nagy csoportok, így a zsargonban testépítők csak 12 szó, amelyek érdekesek, hogy megvitassák a képzett izmokat. A testépítők lehet vitatkozni, hogyan kell letölteni a legszélesebb, de soha nem olvastam egy speciális regiszter az „hogyan felrobbantani egy rombusz alakú izom a nyáron.”

Ha van egy szélesebb kilátás a sport, akkor veszi észre, hogy sok sportoló jobban néz ki a testépítők regionális szinten. Szeretem nézni torna versenyek és sprint. És a tornászok és a sprinterek - nagyon athletically hajtogatott sportolók. Ha van egy törzs, mint egy jó tornász, és az ő lába, mint egy sprinter, akkor a test tökéletes formavilág. Mit kell?

Alapvető gyakorlat sprinterek - ez a guggolás. Tornászok kiadó szabályozás pull-up és fekvőtámasz. Miért guggolás sprinter és rendeletek tornászok, ha azt akarjuk, hogy az izomépítés?

Tehát, eltekintve testépítő technikák az elmúlt hatvan év, és felhívni a figyelmet arra, hogy a tornászok és sprinterek, amelyek egyetlen test egy képzeletbeli ideális tornász és tökéletes sprinter, akkor egy tökéletes test, és három gyakorlat edzésmódszerem: guggolás, húzódzkodás és a push-up.

Ma, a profi testépítők rázza emberek kezébe több mint 50 cm és a lábak több mint 70 cm kerületű. Sok fiatal sportolók kézzel 35 cm, elolvasása után több testépítő magazinok, aktívan azzal érvelnek, hogy a testsúly gyakorlatok nem emelte izomtömeg; állítólag az izom növekedés feltétlenül kell a nehéz súlyzók, súlyzó, és a testmozgás berendezések. Igaz ez?

Személyesen láttam a sprinterek, akinek lába, mint 65 cm és tornászok kézzel több mint 45! Száz évvel ezelőtt, amikor feltalálták az anabolikus szteroidok a sportolók megüt ő véleménye szerint azt mutatja, a kezek és lábak 43-63 cm. Az ilyen paraméterek, például Eugene Sandow.

Nem vagyok benne biztos, hogy a technika lehetővé teszi a kezét, hogy a szivattyú 50 cm, kar 50 cm - nem az a kérdés, képzési technikák, és a gyógyszertár és az orvostudomány. Azonban mindhárom gyakorlatokat saját súlya segített közelebb kerülni az előírásoknak a sportolók a múlt században, és épít egy kéz a 43 cm és 63 cm lábát. Nem ígérem, hogy a gyakorló az én technikákat meglepetés Mr. Olympia, de a szomszédok fog lepődni az izmokat. Ha a meglepetés járókelők lesz elég, akkor köszönjük a technikát, és elkezdi keresni a módját, hogy legyen egy profi testépítő.

És mégis, valamilyen oknál fogva nem töltenek időt a speciális gyakorlatok a kisebb izmok, és nem látja a testet, hentes a tetemet, elosztjuk a testet darabokra. Például, nem néz ki rosszul tricepsz. Amikor megkérdezik tőlem, hogyan rázza meg, akkor nem hiszem, hogy az eredménye egy egyszerű push-up. Sokan azt hiszik, hogy növekszik a tricepsz kiterjesztése szükség speciális kezét. Azonban kevesen emlékeznek, hogy push-up másképp úgynevezett „kinyúló karok a hangsúlyt hazudik” tricepsz nem érdekel, hogy mit kiegyenesedik kar: súlyzó, vagy a saját testét. Tricepsz reagál egyszerűen kiterjesztése. Három az én módszerek gyakorlása csinálnak mindent lehetséges, hogy a mozgás az izmok (hajlítása, kiterjesztése, hajlítás), így biztos lehetsz benne - nincs izom nem lehet figyelmen kívül hagyni!

A lényege az olyan siker, ez a lényege a hit. Ha, hogy a választott gyakorlatok és elkezd gyakorolni minden nap, gondolkodtam, hogyan lehetne javítani a végeredményt ezeket a gyakorlatokat, akkor hamarosan elérni az izomnövekedést. Szomorú vagyok, hogy nézd meg a sportolók, akik három év után séta a termekben fitness, folyamatosan azt kérdezi: „mi a legjobb, ha nem gyakorolják a tricepsz?” A választás kérdése gyakorlat - ez a kérdés, az első edzés. Ha megbízol az én választásom, akkor van egy jól fejlett izomzat, és nem kérünk „mit gyakorolni?” A három év

Push-up, pull-up és felüléseket - ez minden, amire szükség van, hogy a közeljövőben a barátai elkezdték azt kérdezi: „Hogy van olyan szivattyúzzák fel?”

Voltál már gyakorló, de nem elégedett az eredménnyel? Hívjon!

Hogyan működnek a moszkoviták

Találkozunk legalább havonta egyszer, legfeljebb háromszor egy héten. A találkozón a vonat együtt, és dolgozzon ki tervet a képzés legfeljebb egy hétig. Hetente egyszer módosíthatja az edzés. Az ilyen együttműködés ad egyértelmű eredményt egy hónap múlva. A minimális ára 3000 rubel. Maximum 15.000 rubelt. Ár együttműködés akaratától függ a diák. Minél kevesebb az akarat, annál nagyobb az ár. A gyenge akaratú ember nem veszi a pénzt.

Elmondani egy ember, mit kell tenni, azt kell nézni, hogy abban az esetben, így kezdeni kell legalább egy ülést és a közös képzés.

Üdvözlettel Lev Goncharov

Kapcsolódó cikkek