49, Rukapop_zamena méretei vagy eltávolítása a fényszóró Lavr
BK rendszeresen hibát produkál „kiégés” méreteket.
Munka 07/06/16
Az ok egyszerű - szerelt LED-es lámpák, amelyek különböznek ellenállás és áram fogyasztás tekintetében az izzólámpák.
Mint lehetőség -, hogy kiegészítse a rendszer ellenállást. Ő is gubanc.
Azt akartam, hogy cserélje ki a „kukorica” a pyatisvetodiodnoy kilenc.
Problémák ebben főleg nem (nem kerül sor az első alkalommal), csak kellemetlen.
És mi blokk lámpa itt?
Bal borítékot.
1. Levette chip a tulajdonos a biztosíték dobozban.
2. Levette a sapkáját.
3. Cserélje ki a lámpát.
A megfelelő méret.
Itt egy kicsit több móka.
1. Meg kell húzza le a tömlőt (3), a levegőt légszűrő.
Én ezt az alábbi táblázatban. Ott gyengült, ezután meglazítjuk és eltávolítjuk.
Remélem én tapasztalatom senki jöhet erre a szemetet. :)
Nos, azért, mert Nem szeretem, hogy dörzsölje „üres” BZ (nincs bűncselekmény, olvasók), valamint annak érdekében, hogy ne hozzon létre egy külön kiegészítő ezt a kis dolgokat.
A 16 rugó megakadályozza az üzemanyag akart tartani. A kísérletet körülbelül 75 t.km.
Advantage Lavr termékeket.
Két üveg 500 rubelt.
√ 16.03.16 - öntjük üzemanyag-adalék „Lavr - Komplex üzemanyagrendszer tisztító.” Szakmai adalékanyag alapuló szabadalmaztatott Lavr PFS / DET ™ teljes megtisztítását az üzemanyag-ellátó rendszer;
√ 27.05.16 - tele injektor tisztító "Lavr Injektor Tisztító Petrol Ln2109". Szakmai adalékanyag irányított teljes megtisztítását injektorok benzinmotor.
A készítmények nagyon hasonlóak. Ígérd a következő:
- teljesen helyreállítja szóráskép fúvókák és megkönnyíti a hidegindítást;
- aktiváljuk a nagy hőmérsékletű zónák a motor meleg, és garantált, hogy nem tömíti el a fúvóka szennyezőanyagok üzemanyagtartály, üzemanyag-vezetékek és szűrők;
- hozzájárul a víz eltávolítása az üzemanyag (a teljes tüzelőanyag-rendszer), megelőzi a korróziót és a jégkristályok képződése;
- javítja a kenési tulajdonságai benzin és növeli az élettartamot az üzemanyag-ellátó rendszer;
- hatékonyan és biztonságosan távolítja el a lerakódásokat az üzemanyag rendszerben, és megakadályozza azok újbóli kialakulását;
- speciális komponensek hozzájárulnak tisztítás katalizátorok;
- tisztítja szívószelepek és építő elemei az égéstérbe;
- csökkenti az üzemanyag-fogyasztást.
Javasoljuk, hogy használja a gyógyszert minden 3000. Km. Ez körülbelül minden üvegbe.
A változtatások nem vette észre. Nos, rendben, jó, rendben van.
Minden Boldog Új Évet! Egészségügyi neked az új évben! Sok szerencsét!