Pannonia T5 1975

Szeretném megosztani az örömhírt, hogy én) vásárolt egy motorkerékpár „Pannonia 'T5.
Nemrégiben akartam, hogy nem csak a 4-kerekes járművek, valamint 2. Volt egy nagy vágy, hogy vásárol egy régi, rozsdás nagyapja motorkerékpár, amely felújítására, és hogy egy úszó vagy egyedi motor.
Hosszú figyelte, hogy mit válasszon, csak nézte a kerékpárt, hogy kiterjesztették a terület a Szovjetunió, MT, Ural - nem akarta, hogy a nagy tömeg, mert van egy csomó energiát, és nekem ez a funkció nem érdekli a kerékpár. Először is, mint egy érdekes megjelenésű, kívánatos klasszikus, sebességmérő) lámpa, stb))
Java, IL és Minszk is, nem nyűgözött le.
Azt gondolta, hogy túl is igénybe vehet egy régi vagy IL Sunrise Kovrovets ... De hirtelen egy személy tanácsolta megnézi-ka motorkerékpár úgynevezett Pannonia.
És az első pillantást, rájöttem, hogy én is találtam, amit szeretnék))
Miután olvastam, hogy egy kicsit több történetet szerettem volna egy kerékpáros a garázsban.)
A modell maga leszármazottja Pannónia magyar repülés növény Csepel, ahol közel 1945 gyártott előnyösen repülés technológia. És a háború utáni években, a helyzet a polgári közlekedés az országban fokozódott, és úgy döntöttek, hogy hagyja, hogy a növény alternatív közlekedési jármű, amelynek ára bosnoslovnye pénzt a háború utáni időszakban.
Cserébe drága autók az üzem kezdett termelni motorkerékpárok. 1945 közepéig 50-es motorkerékpárok, amelyeket ki az üzemben, hívták Csepel, és már késő bevezetésével egy új sorozat márka vált felismerhetővé néven Pannonia. Pannonia motorkerékpárok voltak híresek egyszerű design és a megbízhatóság. A legtöbb gép márka valamilyen okból fekete volt, mert amit az emberek hívták a magyar Ravens. Köszönhetően elfogulatlanság motorkerékpár utazhattak szinte minden benzin, azt is könnyen javítható (ez lehet javítani, akik még az alapvető ismeretek javítási technikákat). Éppen ez motorkerékpárok Pannonia kezdte meghódítani a piacot a Szovjetunióban. Lehetetlen nem észrevenni, és a design Pannonia motorkerékpár, és vele együtt voltak mind kiváló; minden alkatrész harmonikusan nézte a keretben.
A legnépszerűbb modell a márka a Szovjetunióban kezdett Pannonia TL250F (1959-1961) és a Pannonia T5 (1964-1975). Motorkerékpár Pannonia TL250F ellátva kétütemű léghűtéses motor 247sm3 mennyisége és egy maximális kapacitása 14 lóerő. Diszperziós ilyen motor tudott motorkerékpár maximális sebesség 110 km óránként, miközben fogyasztása 3,5 liter benzint 100 kilométeren. Pannonia T5 nem különösebben különbözik TL250F modell szerint. Csak köszönhetően egy kis kiegészítést, motorkerékpár motor gyorsul 115 km / h az azonos motor mérete, hanem a megtakarítás egy fél literrel több benzint, mint elődje. Pannonia motorkerékpárok is volt lehetősége a horog oldalán egy trailer, ami a motor még praktikusabb.
És most azt mondani, hogy az én motorkerékpár:
Pannonia T5 - producer: Magyarország - 1975 Motorkerékpár vásárolt két nappal ezelőtt, átalakítható chepper that'm bocs, de ez a normális állapot, hogy én találtam. Sok dolog hiányzik az eredeti alkatrészek hosszú ideig állt az utcán, és emiatt meg kell tennie a motort. A keret kicsit gyel emésztettük és alatt elhelyezett hátsó kerék 15 sugár valamint az egyéni nazhki készült váltani és a fékpedált. Mindez lehetséges lesz helyreáll vissza az eredeti, de a részleges váz és finomítására.